Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Какъв фотоапарат да избера?
Автор: Rumbata93   
Дата:   19-05-11 22:36

Здравейте, в последно време съм решил да си закупя фотоапарат и не съм запознат много с нещата, но поразгледах доста модели и спрямо това, което искам се спрях на Panasonic Lumix FZ38 и днес попаднах на една по-евтина оферта за Samsung WB5000 (280лв.- 300лв.), който ми се струва подобен на Panasonic-a.
Изискванията ми няма как да са много особени, като за първи апарат, но държа да снима хубави видеоклипове (HD) и разбира се и снимките да не са лоши, защото няма да снимам само клипове, все пак един фотоапарат е по-главно направен за снимки.
Видях че DSLR са по-добър вариант, но такива с възможност за заснемане на HD видео, мисля че не срещнах на по-ниски цени.

Бих искал по-запознатите, ако може да си изкажат мнението за тези 2 модела или да предложат нещо до около 400лв.

Отговори на това съобщение
 Re: Какъв фотоапарат да избера?
Автор: vladihg   
Дата:   19-05-11 22:55

ФЗ38 е мн. по-добър. Самсунга е с доста по-шумни снимки, но ако търсиш ефекта на зърно на лентовите апарати става[cool]

Автор: vladihg   
Дата:   19-05-11 23:01

Всъщност ако е заради видеото Самсунга е по-добър, ама за снимките Паната - предполагам сам ще се досетиш коя от кой апарат е[shtrak]

http://www.dkamera.de/media/testberichte/panasonic/lumix-dmc-fz38/4_iso_szenario/1_tag/100full.jpg

http://www.dkamera.de/media/testberichte/samsung/wb5000/4_iso_szenario/1_tag/100full.jpg

Автор: hartt   
Дата:   20-05-11 14:51

Панасоника определено е по-добрият апарат. FZ38 е сред най-добрите суперзумове изобщо. Този модел на Самсунг получи доста хладни оценки.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »