Автор: ecobo
Дата: 01-03-11 21:05
Абе пиле!
Аз нямам грам участие нито в подготовката, нито в провеждането на фестивала. Участвам в изложбата и съм дотам. И да те светна - не съм от Ямбол. Аз съм от едно друго място! Но не си позволявам да обиждам града, в който живея и хората му.
А ти откъде си пиле шарено, че си позволяваш да раздаваш квалификации и да обиждаш?
Напомням на хората за фестивала в Ямбол, защото там се срещаме с приятели и си правим един хубав купон.
Ти като си толкова велик, защо те изгониха от "Господари на ефира" бе, господин Дейвид? Между другото, как ти е истинското име? Със сигурност не е Дейвид!
След като Ямбол е кофти място, ти какво правиш там? Защо не си седя в София? Да ти кажа ли защо? Защото и в София не търпят такива "професори'като теб!
Имай предвид, че както си дошъл в Ямбол, така и ще си тръгнеш. Много от хората, по които плюеш, могат само с един телефона да те командироват обратно в София!
И вземи се научи да пишеш, че не ти се разбира! Професоре!
При последните ти налудначиви идеи, когато искаше да си правиш предаване на гърба на фотографите, аз бях единствения човек в кръчмата, който прояви толерантност и не те напсува. На тебе обаче явно не ти е много кеф, че фотографите не се възхищават на твоите "идеи" и тръгна с рогата напред да плюеш наред. Това за тебе ще е пагубно, вервай ми ;-)
Това е последното, което ти пиша. Направих изключение за теб. По принцип не си пиша с кухи профили, но в случая, понеже знам кой си, наруших принципите си.
Жив и здрав да си!
|
|