Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ФОТОСТУДИО Варна-заповядайте
Автор: dreamitko   
Дата:   26-02-11 19:57

Привет на всички.
Имам удоволствието да поканя всеки от вас, който се занимава професионално с фотография да посети студиото, което направихме с мой познат във Варна. текст Не пускам темата в раздел "Базар", понеже сега не продавам услуга, а следното...:
- Всеки Фотограф, който желае да ползва студиото, но не знае дали ще е доволен да заповяда да снима безплатно 1час.
- Всеки сватбен фотограф има безплатно първа сватбена сесия (в деня на събитието).
- Надявам се скоро да обурудваме стая за филмов процес (среден и т.н.)
Студиото разполага със:
-4 моноблока 1000вата, -софтбоксове 2бр(80/120см),2бр(60/80см),пчелна пита+филтри+клапи,палатка за предметна фотография(70/70/70)+цветна карта,фонове(3бр.големи/4/6)и малки ефектни (4бр.), фотоапарати за ползване(Д60 и Д200!!!)
Стените на помещението са боядисани в черно и същото е климатизирано и със санитарен възел.
Фотостудиото се намира във Варна срещу входа на Римски Терми/до АБВ техническа в Гръцката махала.
Днес вече един от вас се възползва от "безплатната проба"- сватбарска сесия.
Жела ви лека неделя и седмица.

Отговори на това съобщение
 Re: ФОТОСТУДИО Варна-заповядайте
Автор: darksorrow   
Дата:   26-02-11 20:37

aма ти наистина ли изброи всичко нагоре, а не каза с какви размери е помещението о.О

Публикацията е редактирана (26-02-11 20:39)

Дата:   26-02-11 20:53

....прав си...
размери : 4м/6м и вис.4.5м...съжалявам

Автор: alsash   
Дата:   26-02-11 20:56

...браво!...може би е това?
http://photo-zona.net/images/user63746/album25289/preview/1296839069_wihv4910_DSC_2923.JPG

Публикацията е редактирана (26-02-11 21:04)

Дата:   26-02-11 21:27

Абе Сашоооо...
...от къде ги имаш тези кадри..:))))
РАЗБИ МЕ
П.П. Това е в старото ми студио, което бе 400м2 площ и със 6м височина, но сега е в пъти по- скромно.
Пак да напомня- НЕ печалбата е целта ни, а взаимното уважение. Самият аз работя съвсем друго и не се надявам на печалба от наема, който ще се калкулира в бъдещата цена. Надявам се клиентите ви (на фотографите) да останат доволни и да има все повече студийна фотография, че като гледам как сватбите отиват към "стробо" импровизиране ми става топло около лявата гъдрда (...я, тя е топната в супата :)) )
...а бъдещата цена смятам да е сформирана на база "амортизационни" и "реинвестиране" в нови консумативи.[shtrak]

Автор: freestyler   
Дата:   26-02-11 22:47

[smilie24] браво!
.. ъъ Митко, направо ме запиши за утре 17,30.

Автор: Lito   
Дата:   26-02-11 23:05

суупер!:) незнам дали ще имам шанса да се върна във Варна докато трае промоцията, но със сигурност след това ще го посетя !:) браво за инициативата и доброто желание !:)

Автор: milencha   
Дата:   27-02-11 00:19

И мен пиши :) Ще се обадя.

Автор: nenov   
Дата:   27-02-11 00:39

Ако предложението е валидно до 15 май, ще се възползват фотографите от АктАрт семинара, който ще се проведе от 2 до 8 май. Първият час безплатен за следващите ще чакам оферта на лични.

Дата:   27-02-11 11:52

Важи за всички без ограничение във времето и местонахождението на желаещите. Например се свързах с колежка от София, която желае да се възползва когато идва във Варна.
Скоро планирам да ПОКАНЯ ВСЕКИ КОЙТО СИ ЗАКУПИ СЛР НА 1ч. БЕЗПЛАТНО ПРОБВАНЕ НА КАМЕРАТА СИ в студийна обстановка, но съм процес на договорка с веригите за продажба на техника.
Лека на всички

Автор: ilchoni   
Дата:   27-02-11 22:52

dreamitko, ако визираш мен, аз съм си от Варна, но живея в София. хихи иначе както ти казах и по телефона, супер предложение. Скоро имам идване, ще се радвам да се видим [beer] [beer] [beer]

Автор: vladopetrofff   
Дата:   28-02-11 08:56

Браво Митак! Поздрави от Зарата :)

Автор: etyvarna   
Дата:   28-02-11 11:55

Поздравления за идеята и поканата към любителите на фотоГрафията.В лютата зима навън няма къде да визуализираме музата си.
Предложението е невероятно. Взимайте модел и малко цветни аксесоари и да си поиграем със светлината,докато слънцето липсва.
Аз смятам да запазя час и да фотографна нещо интересно.Позволете на идеите си да се осъществят.

Автор: lucky_lychano   
Дата:   28-02-11 14:31

Днеска минах да го видя-браво добре се е получило и много скоро ще се възползвам[smilie24] [smilie24] [smilie24]
[beer] [beer] [beer]

Автор: BirdOfPray   
Дата:   28-02-11 15:02

Много готина идея. Браво.

П.П. ТИ ко праиш по варна бре Лъки :)

Автор: alsash   
Дата:   28-02-11 15:21

...еее...Мите...от темата за суетата! [smilie24]

Автор: redgy   
Дата:   28-02-11 16:12

Поздравления, и от мен!

Имах възможността да се възползвам от предложението, и съм много доволен!
Скоро ще кача и няколко кадъра.

[beer]

Автор: JAM   
Дата:   02-03-11 22:47

Супер [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »