Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Проблем със Eos UTILITY и Picture style editor
Автор: kefalcho   
Дата:   08-12-10 13:20

Привет.Преди няколко дни всичко работеше нормално /събота през деня/направих няколко снимки чрез live view и нямаше проблем.След това се наложи да реставрирам системата назад няколко дни назад,вечерта опитах да включа фотоапарата към лаптопа и ми изписа че не разпознава фотоапарата.Без да е включен канона към компа пак не стартира програмата заедно със picture style editor i profesonal tools, другите програми от комплекта работят нормално.Преинсталирах комплекта на канон няколко пъти като съм трил всичко от основи ,без резултат.Os WINDOWS XP PC-DELL LATITUDE D-630.Ако някой е имал този проблем и може да помогне ще съм благодарен.

Отговори на това съобщение
 Re: Проблем със Eos UTILITY и Picture style editor
Автор: Shmidt   
Дата:   08-12-10 14:00

Ресторе пойнт ти е изиграла як номер. Омазала е доста повече неща отколкото сега виждаш.
Един въпрос преди да продължим - какво имаш вредвид под " ..като съм трил всичко от основи... "

Автор: asahi   
Дата:   08-12-10 14:07

Формат, всикчо на ново, после имидж и невър евър рестор на Уиндоуса.

Дата:   08-12-10 19:08

Ами че съм трил програмата на канон със архива.Преди час преинсталирах XP ,и пак същия проблем,като допускам че може нещо да не съм направил както трябва.На път съм да го слагам под мишница и към сервиз на dell,истината е че имам много малко опит със компютри и съм сгафил явно доста а и е трудно на диалетант като мен да се обясни във форума.Благодаря ви.

Дата:   08-12-10 19:11

Да и току виждам няколко троянски коня регистрирани от антивирусната програма.

Автор: asahi   
Дата:   08-12-10 19:46

Не виждам хардуерен проблем и затова няма прочина да ходиш в сервиза на Дел.
1. Форматирай си системния дял.
2. Инсталирай ХР SP3 и всичките деловски драйвери, като започнеш с този за чипсета.
3. Инсталирай канонските програми.

Ако не можеш да направиш тези неща помоли някой по-можещ, например хакерчето от долния етаж.

Дата:   10-12-10 16:01

Благодаря asahi .Горд съм от себе си ,че си преинсталирах сам windowsa-a за първи път макар ,че след това разбрах ,че не е било необходимо,но както и да е вече сторено.Инсталирах драйверите и канонската програма проработи а хакерчето от съседния блок не се справи, сега обаче не се сещам какви програми трябва още да сваля за по добра работа на компа защото нета е много по бавен и игрите не ми тръгват.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »