Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 DSLR-и филмови звезди
Автор: soxo   
Дата:   04-12-10 14:52

Гледайки си холивудски продукции няма как да не ми се набие на очи как се появяват в кадър, конкретни марки камери. Например, преди време гледах The Ependable и там един от героите се размотаваше с 5d Mark 2. Днес пък гледам Skyline и пак същия марк, но поне не беше с оригиналната презрамка. Даже му познах обектива 24-70 2.8L. Навремто си спомням, че в CSI:Miami снимаха с някакъв Nikon. Някой друг прави ли му впечатление и има ли други "звездни" DSL-и?

https://photo-forum.net/joro/emoticons/EmoticonThinking.gif

Отговори на това съобщение
 Re: DSLR-и филмови звезди
Автор: J0R0   
Дата:   04-12-10 15:20

http://3.bp.blogspot.com/_HeUY-A2efl4/TAFVvcaSJoI/AAAAAAAADUE/m-4SPuSCNpM/s1600/apocalypsenow02.jpg

Автор: jivkojj   
Дата:   04-12-10 15:24

В "Стъклен дом" се показват чат пат никони, ама са има залепили на половина името [smilie18]

Автор: джъмбо   
Дата:   04-12-10 16:14

по-скоро слр....

и предимно никон [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: imitev   
Дата:   04-12-10 16:35

Тоя Скайлайн - много тъп филм!

Автор: alphatier   
Дата:   04-12-10 17:10

В стъклен дом на оная малката,дето работи на бара,баща и подари някъв Канон или 450D или 500D беше не помня.

п.п Не им знам имената,защото не го гледам,просто ми се мерна като минавах през хола [smilie18]

Автор: asahi   
Дата:   04-12-10 17:17

Нарича се продуктово позициониране. Не е забранено, но подлежи на контрол в обществените медии.

Дата:   04-12-10 18:20

А бе то и Expendables е тъп ама въпроса е, че онзи беше уж отишъл да снима птици с 5Д Марк2 и някакъв широк обектив. Онзи митничаря дето ги пусна на остова ако беше чел в този форум щеше да го застреля на място.[smilie18]. А, че в онези филми това си е платена екста ясно, ама в Стъклен дом дали Никон България имат инвестиция? Не ми се вярва :)

П.П. Сетих се за още един Canon, който съм засичал в едно филмче на дискавъри. Canona беше 7Д, а филмчето Speed of Life. Снимаха с високоскоростни камери някои динамични сцени със животни. Препоръчвам го апорпо.

Автор: asr   
Дата:   04-12-10 18:38

Имаше една сцена в "Жега" дето Де Ниро снимаше ченгетата - Ал Пачино и разни др.Май беше с никон а?[smilie10]

Дата:   04-12-10 18:48

ама в Стъклен дом дали Никон България имат инвестиция?

По-скоро Цанон са рекламирали, там сцената с канонерката - дето обиясниаха - 3 кадъра в секунда 18 мегапиксела и т.н.

По същия начин имаше пак там и с VISA.

Автор: crystalwater   
Дата:   04-12-10 19:19

В CSI по едно време бяха започнали да снимат с Canon, после пак минаха към Nikon.
Общо взето аз друго не съм и виждал като апарати по филмите.
Марките фотоапарати в света са две - Canon и Nikon, всичко останало е компромис.

пп: в сериала "Шепот от отвъдното" се мерна един Nikon

Автор: CyberGene   
Дата:   04-12-10 19:28

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: ilcoin   
Дата:   04-12-10 19:56

Тези апарати се появяват твърде спорадично, за да имат някакво отношение към рекламния бизнес на фотографските компании. Твърде голям брой зрители им е все тая, важното е да видят нещо, дето прилича на апрат.

В тази връзка, аз съм склонен да ми възприемам като част от декора (и по-скоро обект на индивидуални преценки на режисьора), особенно ако не е фотографски-ориентиран филма.

Не изключвам и факта да са си платили от Никон в случая с CSI, но в общия случай едва ли е така. Аз лично съм виждал главния герой по един сериал на AXN да се размотава с Лайка R-серия. Раздаваше го фото-журналист. Едва лиу от лайка са си платили за такъв тип реклама.

Дата:   04-12-10 20:01

никон д2 лас вегас

http://www.velocity-media.net/forums/uploads/post-69-1163158628.jpg

пак д2 но ню йорк

http://4.bp.blogspot.com/_QLws1Vsh5AQ/R2HeiVg7qgI/AAAAAAAAATE/ARiAjzeGkiM/s400/nikon2.jpg

Дата:   04-12-10 20:11

В Palermo shooting, героя снимаше в Берлин сесията с един Хаселблад, а в Палермо - с Д2.

Дата:   04-12-10 20:25

кървав диамант - лайка
вики кристина - лайка...

Автор: SSTFAT   
Дата:   04-12-10 20:43

Ghosts of Girlfriends Past D3 има в филма

Публикацията е редактирана (04-12-10 20:44)

Дата:   04-12-10 21:18

А бе тич америкнаци нямат ли си камера та изпозват японски по филмите си? [ezik].

Автор: darksorrow   
Дата:   04-12-10 21:37

В Palermo shooting, героя снимаше в Берлин сесията с един Хаселблад, а в Палермо - с Д2.

точно пък в Палермо Шуутинг 10 пъти по-интересната и акцентирана беше Макината му.

Публикацията е редактирана (04-12-10 21:37)

Автор: the_drug   
Дата:   04-12-10 22:13

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: ittv   
Дата:   05-12-10 10:17

"Марките фотоапарати в света са две - Canon и Nikon, всичко останало е компромис."

и ако комплексарите във форума бяха по-малко..... [smilie19] [smilie19] [smilie19]

Дата:   05-12-10 10:25

То и Leica се появява на едно място в Palermo shooting. Даже малко рекламка - жента разправяше, че 40 години си снимала без порблем с нея :)

Автор: didesignbg   
Дата:   05-12-10 10:49

Автор: darksorrow
Дата: 04-12-10 21:37

точно пък в Палермо Шуутинг 10 пъти по-интересната и акцентирана беше Макината му.

Публикацията е редактирана (04-12-10 21:37)

и панасоника с табелка лейка
Подържаща роля имаше и един Seitz Roundshot 28/220. Появи се и една истинска Лайка - М3, или МР, забравил съм вече.

Автор: next_time   
Дата:   05-12-10 11:12

Че каква реклама е за Лайка че може да снима 40г. без проблем????
Моита М3 снима вече 52г. без проблем, а при Николай има една "33 набор която също снима без проблем.
Хора не се заблуждаваите от представите си за Канон и Никон колко време може да се експлоатира един истински апарат.[ezik]

Дата:   05-12-10 11:30

Е все пак нещата са се поусложнили от 33-та до сега :) Не вярвам да правите толкова кадри с филмов колкото с цифров фотоапарат например. Най-малкото там няма 10 кадъра в секунда [cool], а пък механиката си се амортизира.
Пък и пазара го налага. Прословутия упгрейд прави безмислено влагането на по-здрави материали и ever lasting изработка. Това го казвам с тъга.

П.П. И все пак в Palermo shooting най-важната снимка беше направена с ....Нокиа [shtrak]

Накефи ме където Смърта му каза накрая "А бе вие хората се мислите за уникални, особенно фотографите... " [smilie18]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »