Автор: stankoyordanov
Дата: 10-11-10 20:26
г-н Иванов (създателят на тази тема), жалко, че не сте си получили подаръка. Още по-жалко, че сте останали с погрешното впечатление, че в този форум сте в някакво друго общество, в което няма санкции, няма норми, и съответно и Вашите задръжки могат да паднат безкрайно.
Ако аз, като представител на "окепазената" фирма съм ви дължал абонамент за 70 лв (всъщност не на вас, а на госпожа Бауер, която Ви е подарила абонамент), то сега вие колко ми дължите за квалификациите, които давате?
"Тези хора са измамници" - това са вашите думи от по-горе.
Стоите ли зад тях? И знаете ли какво означават те? И какво означава да отговаряте за думите си? И смятате ли, че хора като мен (един от "измамниците", които визирате) ще търпя да бъда оклеветяван?
Не си мислете, че този форум тук е някаква виртуална реалност, в която законите не важат и че можете да очерняте както и когото си поискате.
Човекът по-горе Ви каза - има Комисия за защита на потребителите. А и какви ли не други легални начини "да си го върнете", включително и с писането по форуми. Но можеше да свършите с повествованието по случая какво и как е било станало, кой на кого се обадил и какво обещал, пък после не изпълнил. Напишете, че сте разочарован и че страдате за тази ситуация, че нямате добри впечатления от работата си с фирмата ми, и, дори това е ОК, да кажете, че не бихте препоръчали на никого да ни ползва услугите. До тук! Това са Ви гражданските права. И не е малко като петно, което ще ни лепнете. Толкова.
В момента, в който вече квалифицирате, че сме измамници, прекрачвате границата. Да си измамник е нещо много лошо и Вие го твърдите за мен! Затова Ви питам - отговорен човек ли сте и смятате ли, че вредата която можете да нанесете на нас, а след това и на себе си (защото клеветата е наказуема по наказателния кодекс) си заслужава седемдесетте лева, та и плюс ядовете около този абонамент?
А и вижте, ние с Вас директно взаимоотношения нямаме. Към г-жа Бауер имамаме поети ангажименти, преговори, включително и за връщане на парите и прекратяването на този абонамент. Нито пък сме я подвели, че няма да се наложи да ги чака.
В други случаи, наши абонати, които са били ощетени по някакъв начин, защото се е случвало, са били допълнително компенсирани. Конкретно днес след разговора ми с г-жа Бауер имах идеята да Ви подбера едно солидно количество фотографски списания, които да Ви изпратя с комплименти, на които със сигурност щяхте да се зарадване, но уви вече след тази публикация "внимавайте с измамниците..." нямаме капчица чувство за дълг към Вас. Напротив.
Станко Йорданов
управител на Артефакт ООД (собственик на abonamenti.com)
|
|