Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Някой желаещ утре да поснимаме в сините камъни?
Автор: momche_s_vyobrajenie   
Дата:   06-11-10 16:00

Търся си фото компания,за да не мие скучно. Двама снимащи на едно място ми звучи вдъхновяващо и влияещо [cool]
Търся всеки свободен ден интересни хора да ми правят компания по планини. Свободни дни - тфа са ми уикендите принципно, защото работя в една компютърна фирма и всеки делничен ден мие зает в работа.

Понеже съм манияк на тема естетика и внушителни гледки се спрях този уикенд на Сините камъни, вр. Кутелка, вр. Българка, ако има време синия вир до медвен и други уникални места..ще има и Бадеми;Р в огромни количества,те така и не си ги обират. А гледките са наистина внушителни. Все пак аз отивам да снимам там с фотоапарата си. Притежавам Сanon EOS 450d. Аз съм от софия и ще пътувам на стоп по тракия(магистралата) за 3 часа до сливен със ранния сутрешен трафик. Ако някой проявява интерес нека се обажда и разбираме по-бързо, че ще се изпуснем :D

Мн ще се радвам да ми прави компания. Планините винаги са ми били мания. Аз съм чудесна и приятна личност хаха

скайп: xnikolanx
0878 26 31 09 , Тва съм аз

P.S. В скайп мога да пратя снимки който желае/да види за какво става дума. От друг сезон са, но са същите места:]

Отговори на това съобщение
 Re: Някой желаещ утре да поснимаме в сините камъни?
Автор: otto   
Дата:   06-11-10 16:13

aaa стрейт едж - браво
само, че е тъпо да се парадира с това [cool]

Дата:   06-11-10 22:52

това какво значи. проявяваш интерес ли?:)

Автор: digitalgab   
Дата:   06-11-10 22:55

баамааму, аз дето съм в района за един ден не мога да го направя, а той на стоп от софия и ще снима навсякъде, как не.

Дата:   06-11-10 23:18

знам къде да снимам. организиран съм и не си губя времето. +тфа 19г съм живял в сливен. от софия за сливен със сутрешния трафик ,ако тръгна в 6-7 съм в сливен 10.за 3 часа съм засичал многократно съм в сливен по тракия. Тази магистрала е чудесно нещо :)
разбирасе зависи и от шофьорите, но повечето са пичове,аз си избирам бързи.Имам дълъг стаж и опит в автостопа. ти също ли проявяваш интерес? [smilie25]

Автор: Hotsnail   
Дата:   07-11-10 15:48

Май днес до Лозен го докара само? [shtrak]

Пусни някоя снимка

Дата:   07-11-10 17:26

Да, до полуврак и после среща с едно момиче в гадната софия, в хубавата докторска градинка до СУ. Пиши ми в скайп и ще ти пратя:)

Хора офертата още важи за следващите ми свободни дни, който е нaвит да казва, горя от желание! :]]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »