Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Sony @33 VS Canon 500 D
Автор: bluedanger   
Дата:   04-11-10 15:05

Здравейте колеги, имам следния технически въпрос относно горепосочените два модела. Мисля да се сдобия с някакъв DSLR до към 1500 лв и тези два модела ми попаднаха в полезрението. Консултант от фотосинтезис горещо ми препоръча новата серия @ на Сони, но аз все пак съм малко предубеден. Някой може ли да изкаже някакво насочващо мнение, защото както знаете покупката на такава техника си е ивестиция в бъдещето. Благодаря на всички предварително.

Отговори на това съобщение
 Re: Sony @33 VS Canon 500 D
Автор: Chestuer   
Дата:   04-11-10 15:41

има две пресни теми за сони vs. други модели, като ги прочетеш, ще разбереш, че никон е твоя избор [ezik]

Автор: CyberGene   
Дата:   04-11-10 15:57

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: svetostz   
Дата:   04-11-10 16:05

CyberGene написа:
> Иначе Олимпус имат голямо предимство
> пред останалите марки, заради по-малкия сензор, но все пак
> снимката не зависи от техниката, а от фотографа, затова
> предимството на малката матрица няма никакво значение в
> случая). Доста профита напоследък започнаха да разпродават
> скъпи техники на Никон и Канон на загуба, за да си вземат Сони,
> така че няма как това да не означава нещо. Изобщо в случая
> дилемата ти е решена.

От тук вече ме загуби като слушател....[smilie19]

Публикацията е редактирана (04-11-10 16:05)

Автор: mitakabus   
Дата:   04-11-10 17:16

Сайбъре, поне като плямпаш простотии споменавай на хората , че е базик да не земат се хванат че после лошо...[smilie5]

Дата:   04-11-10 17:19

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   04-11-10 17:55

От всичко прочетено до тук във форума, вече 7ми ден [smile] разбрах , че то няма угодия, всеки модел и потребител си има Голямо предпочитание. Много се замислям и за Канон, разгледах обстойно сравнителните снимки между моделите може би Канон 550Д има една идея по-добро качество ама и това зависи от снимката. Иначе сонито много ми хареса като дизайн и като функции, притесняваме единственно слабата батерия и прегряването на сензора след 8-9 минути снимане на Full HD клип. Тук не ми е известно дали при всяка една бройка би станало така просто четох едно ревю на недеволен потребител от сонито по тези компоненти. Ще си взема едно цифрово канонче накрая със 14 зоом да ми е мирна главата [shtrak] и това ще е. Това в кръга на шегата, ама ще търся златната среда май.

Дата:   04-11-10 17:58

Автор: vogon   
Дата:   05-11-10 09:47

Виж сега, снимал съм с всякакви железа и пластмаси ама ти казвам канон, олимпус, минолта, сони, никон и за мое много голямо учудване всичките снимат [smilie8] незнам как се получава, но при мен снимат. При някои хора това е проблем [smilie11] явно ръката ми е някаква универсална, приспособима една такава залепва за апарата и няма проблем [smilie5] [smilie5] [smilie5] за апарати и п*т*т* е създадена ей [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

Автор: El_Fuego   
Дата:   05-11-10 09:53

В момента за 1500 лв. има Pentax K-7 на около 300 кадъра в базара. Един клас над тези двата е.

Дата:   05-11-10 09:55

Дата:   05-11-10 10:58

Хм, това за Пентакса е интересна оферта, още повече че от две места чувам добри работи за новите модели Пентакс К-Р и Пентакс К-5. До колкото разбирам универсалността на поколенията обективи при Пентакс е доста по добра от тази на НИКОН примерно ? ( поправетеме ако греша моля).

Автор: serjy   
Дата:   05-11-10 11:13

лелее кибере, големи комплекси те трескат баце [smilie18] в тема сони вс. канон, половината постове са твой и пак никон е Н1 [smilie24] [smilie18]

Дата:   05-11-10 12:01

Дата:   05-11-10 12:03

не бре, викам си, чакай да видя тез камерки, кво-що, а гледам кибера пак изпоинаписал половината тема [shtrak] [smilie18]

Дата:   05-11-10 12:08

Дата:   05-11-10 13:07

все пак би било интересно и полезно, ако се получи дискусиика, плюсове и минуси на двете камерки и т.н. особено, ако е лишена от шизофренични изблици [shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »