Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Издирвам едни снимки - натюрморт, ч/б, тонирани в кафеникаво, с круши и др.
Автор: krist   
Дата:   04-11-10 12:13

Наскоро в една тема някой пусна едни много приятни фотки, които пропуснах да адна в любими.. По спомен бяха няколко кадъра, всички бяха натюрморт, май бяха квадратен формат, черно-бели, тонирани в кафеникаво.. На един имаше май някакви круши, а другия беше с разни антикварни предмети по една лавица (може и да се лъжа за последното).. Кадрите имаха много приятен лек блър и винетиране, в което имаше нещо като филмово зърно.. Моля, който си ги познае, да ги линкне! [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Издирвам едни снимки
Автор: ALBIREO   
Дата:   04-11-10 12:19

Ако са били квадратни - виж в "квадратната тема" на ecobo. [smilie24]

Дата:   04-11-10 12:29

уви, не са там.. тя тая тема е твърде нова, а мисля, че снимките бяха пуснати преди 2-3-4 седмици.. другите теми за квадрат пък са твърде стари.. мисля, че човекът ги пупсна малко офтопик, но доста хора изразиха възхищение.. мислех, че и аз съм писал там, но не ги намирам в темите, в които съм писал[smilie11]

Автор: Ray   
Дата:   04-11-10 13:13

Вижте този линк: https://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=PHOTOGRAPHER&uid=52100
Авторът има подобни снимки, но не са в черно бяло. На мен ми допаднаха много.

Re: Издирвам едни снимки - натюрморт, ч/б, тонирани в кафеникаво, с круши и др.
Дата:   04-11-10 13:50

авторът има прилични снимки, но не са тия, които издирвам

Дата:   04-11-10 19:22

bump

Автор: frenchev   
Дата:   04-11-10 22:12

може би wintermoon

Публикацията е редактирана (04-11-10 22:12)

Дата:   05-11-10 11:09

wintermoon има страхотни снимки, но въпросните не са негови.. пак да повторя - сатва въпрос за черно-бели, леко тонирани в кафеникаво.. имаха много графично излъчване - все едно бяха рисувани..

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »