Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Малко смях ....
Автор: surg   
Дата:   02-11-10 17:41

линк

Отговори на това съобщение
 Re: Малко смях ....
Дата:   02-11-10 17:42

груб превод,макар,че сегуби голма част така

Какво вашия избор на камера казва в теб

Както дрехите, които избират да носят, храните, които обичат да ядат, и хората, които свързват с кажа нещо за вас, така че няма камера система, която купи. Следните наблюдения са базирани на тясно сътрудничество с различни групи от камерата и от собствениците като принадлежи на всяка група по един или друг момент. Тези, които принадлежат на "лишен от всякакво чувство за хумор" или "обиди към спад на шапката" групи са силно се препоръчва да се чете повече.

Canon собственици
Можете оцените предимствата от притежаването на камера система, която води в най-модерните технологии за цифрови изображения и предлага изобилие от тялото, леща, и аксесоар опции за всяко ниво на фотографа, от скромните потребителя най-високото професионално. Ще преминете към Nikon.

Никон на собствениците
Можете оцените предимствата от притежаването на камера система, която води в най-модерните технологии за цифрови изображения и предлага изобилие от тялото, леща, и аксесоар опции за всяко ниво на фотографа, от скромните потребителя най-високото професионално. Ще преминете към Canon.

Sony собственици
Ти вярваш, че на Sony иновации в потребителската електроника и видео технологии, водещата си позиция в цифров производство изображения чип, си в тяло на стабилизация на образа, и използването на резултатите Zeiss оптика в уникална синергия дизайн и продукти с изключителна стойност, защото това е това, което казва в продукта литература. Можете също така вярвам в астрология, НЛО и великденски яйца.

Pentax собственици
Ти си нещо като човек, който ще си купите 1500 $ тялото DSLR така си скривалище на конци за монтиране, K-монтирате и M-планина лещи от десетилетия (общо на стойност $ 75,00 на една бълха пазар или продажба двор) няма да отиде при отпадъци; или това, или никога не сте чували за Spotmatic, Pentax LX или Takumar, просто мисля, че изглежда добре спортни един ден Glo червена камера, която се реални снимки. Мислиш ли, че хората се смеят с вас, не ви адрес.

Olympus собственици
Ти си нещо като лице, което купува Северна Корея бира, Перу бельо, и френски автомобили, не защото всъщност ги харесвам, а защото никой друг не го прави. Когато хората въпрос вашия избор на камера системата ви отговорят, че Olympus изображения са в определена степен "душата" и че снимките са това вещество, на камерата. Нямате приятели.

Leica собственици
Вие знаете, че няма друга камера, различен от Hasselblad печалби, колкото миг уважение сред познавачите като Leica. Въпреки, че това облекчава натиска за доказване действителния фотографски мъжество, тя увеличава трябва да бъдат запознати с минимални разлики в зрителната подпис между Elmar, Elmarit, Summitar, Summicron и Summilux. Вие сте или вонящи богати, живеещи в мазето на майка си, или една покупка обектива далеч от развод.

Panasonic, Fuji, Samsung, Minolta, Yashica собственици и и т.н. следва да бъдат освободени, а не обиден, че не са включени. Коментари са добре дошли, стига да са държавни. Допълнителни точки ще се дава за самостоятелно възражение.

11/1/10 Допълнение: Благодарение на едно и всичко за вашите коментари. Бях поразен от обема им, както и техните добродушен чувство за хумор - толкова много, така че аз няма да приема повече. Нека този член и неговите 204 коментари е освежаващо доказателство за факта, че фотографите не вземат сами или нашите камери прекалено на сериозно. Чувствайте се свободни да се свържете с него и да го споделят, както ти е удобно (с подходяща кредитна на автора, разбира се.)

Публикацията е редактирана (02-11-10 17:44)

Дата:   02-11-10 17:46

оригиналенлинк, сори оше веднъж..

Автор: TheOne   
Дата:   02-11-10 17:47

[smilie18]

Автор: valen_tin   
Дата:   02-11-10 17:56

е защо не е отбелязъл автора къде трябва да се смеем? [smilie18]

Автор: CyberGene   
Дата:   02-11-10 18:14

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: taricate   
Дата:   02-11-10 18:19

Cyber, [smilie24]
преводът е идеален [smilie7]

Има много тънък хумор и много истина[beer]

Автор: Alex-dan   
Дата:   02-11-10 18:23

[smilie24] [beer]

Автор: ALBIREO   
Дата:   02-11-10 18:25

Хахаха - много добро. [smilie24] [smilie18]

Автор: CanoniO   
Дата:   02-11-10 18:26

оли направо ги оправи в живота тоя[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: CyberGene   
Дата:   02-11-10 18:29

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: darksorrow   
Дата:   02-11-10 18:53

класно е, да [smilie5]

Автор: da_durty   
Дата:   02-11-10 19:37

Хахах, за Олитата и Пентакса колко храна има, особено за Олитата....вие нямате приятели хахахах[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: flipbeat   
Дата:   04-11-10 00:31

CyberGene, чудесен превод

Автор: IvoZafirov   
Дата:   04-11-10 01:14

или сте на един обектив разстояние от развод с жена си.
------------------------------------

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   04-11-10 09:05

CyberGene
благодаря за превода, твоят ентусиазъм е по голям от моя...
бравос
[beer]

Автор: next_time   
Дата:   04-11-10 09:20

или сте на един обектив разстояние от развод с жена си

Това винаги е важало и за всички марки, защото не са важни парите, които си дал а вниманието което не си отделил на жена си.

Хубаво е да имаш чувство за самоирония и да не се взимаш на сериозно.Мисля че всички изброени фен групи са пожалени - истината е доста по-жалка и комична.[smilie24] [smilie24]

Автор: niagara   
Дата:   04-11-10 09:30

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie25]

surg [smilie24] [beer] ...CyberGene [smilie24] [beer]

Автор: serjy   
Дата:   04-11-10 09:33

що да е жалко и комично? кво лошо има човек да си дава парите за прищевки? то, това си е най-благата работа... играчки за големи [shtrak]

Автор: SLR   
Дата:   04-11-10 09:58

Значи жените могат да хвърлят луди пари за дрехи и обувки, пък ние не можело да дадем 3 бона за едно обективче [smilie5] [smile]

surg [smilie24] [beer] ...CyberGene [smilie24] [beer]

Автор: yavorberov   
Дата:   04-11-10 10:32

Не е жалко хобито, а меренето на "пишки".
Тук е сгрешена представата за това хоби /не само в България, а изобщо по форумите и във фотографските среди до голяма степен/. Идеята е не в техниката, а в кадрите. Хобито е ФОТОГРАФИЯ а НЕ "Фото Техника".
Колко пъти сте се улавяли, след като погледнете един кадър във форума веднага да се позаинтересувате с каква техника е направен. А това не е най-същественото - важното е защо ти е харесала снимката, какво те е впечатлило в нея и какви настроения носи.
Главното е да се снима. Аз съм също толкова посредствен в отношението си към Фотографията, колкото е и всеки един от гореописаните субекти, но мога да си го призная и да се радвам на чуждите постижения в областта на снимането. Толкова се радвам на таланта на моята племенница, която залита и се възхищава на моя апарат и вътрешно в себе си знам, че тя го заслужава повече от мен, защото не го разглежда като основният обект на това да се снима, а го възприема като по-доброто средство за което. И за това сега съм и дал единият си лентов апарат, за да се научи да работи с ограниченията на техниката и по възможност да синтезира видяното в един кадър. И знам, че тя го може. Понеже го е правила и с джобно апаратче. Това е необремененото с познание и теория око. Не казвам, че не трябва да се чете и учи, напротив но когато имаш съзнателната необходимост за което.

Така че това отгоре наистина е смешно и жалко поне според мен - жалко защото се възприема за истина и много хора попадат в нея.

Автор: mihajlov2   
Дата:   04-11-10 17:51

Мда, какво ли щеше да стане, ако жена ми имаше и най-бледа представа какви финансови ресурси съм инвестирал във фототехника, компютри, мобилни телефони и Hi-Fi...

Автор: iordanov   
Дата:   04-11-10 19:10

Още по темата

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »