Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Канон Д 60 - заслужава ли си покупката?
Автор: da_durty   
Дата:   15-06-10 18:31

Parvo se izvinqvam za latinicata - vgradeniq ne bachka neshto, pak na slujebniq nqmam kirilizator.... [smilie8]

Kakto i da e - ta na vaprosa.
Namerih savsem sluchaino v edin foto-bazar edin Canon D 60 za 350lv. Samo tqlo s baterry grip + dve baterii otdelno i zarqdno. Vidqh che e staro tqlo, ta da vi zapitam zaslujava li si tova tqlo? Eventualna smqna na zatvora kakvi pari izliza ako nqkoi znae? Kakvi ovektivi mogat da mu se slagat?

Absolutno nachinaesht sam i tova e edinstvenata prichina poradi, koqto se samislqm za ofertata. V smisal takav da se ponau4a krivo lqvo pak posle neshto po-dobro. Zasega se pritesnqvam samo dali shte moje da si namerq obektivi za negi i kolko shte izleze smqnata na zatvora li tam koe beshe deto se precakvalo na mnogo kadara, che nakraq da ne mi stapi na cenata na novo entry level tqlo.

Mersi predvaritelno [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Zaslujava li si toz Canon
Автор: digitalgab   
Дата:   15-06-10 18:35

На такива дето пишат на шльокавица не отговарям, не разбирам.

Автор: marto   
Дата:   15-06-10 18:37

Айде сега го напиши на български това... [smilie23]

Автор: ka7   
Дата:   15-06-10 18:38

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: gpi72   
Дата:   15-06-10 18:40

Може ето тук например да си оправиш проблема с кирилицата:

http://www.metodii.com/cgi-bin/convert.pro

Получава се ето така:

Парво се извинчвам за латиницата - вграденич не бацхка несхто, пак на слуйебнич нчмам кирилизатор.... [смилие8]

Както и да е - та на вапроса.
Намерих савсем слуцхаино в един фото-базар един Цанон Д 60 за 350лв. Само тчло с батерръ грип + две батерии отделно и зарчдно. Видчх цхе е старо тчло, та да ви запитам заслуява ли си това тчло? Евентуална смчна на затвора какви пари излиза ако нчкои знае? Какви овективи могат да му се слагат?

Абсолутно нацхинаесхт сам и това е единствената прицхина поради, кочто се самислчм за офертата. В смисал такав да се понау4а криво лчво пак после несхто по-добро. Засега се притеснчвам само дали схте мойе да си намерч обективи за неги и колко схте излезе смчната на затвора ли там кое бесхе дето се прецаквало на много кадара, цхе накрач да не ми стапи на цената на ново ентръ левел тчло.

Мерси предварително

Автор: cicomanco   
Дата:   15-06-10 19:52

...[smilie18] [smilie18] [smilie18] ...
сега е по-разбираемо....[smilie18] [smilie18]

Автор: sen_shui   
Дата:   15-06-10 20:02

Форума е фотографски?!?!!?

Автор: mbs   
Дата:   15-06-10 20:22

のみペンタックス [smile]

Автор: apollo   
Дата:   15-06-10 20:27

Че то представянето на Д60 е идентично на това на 10Д и 300Д в РОУ [smilie24]

Но... ти си начинаещ и като всеки такъв търсиш нещо по-добро та затова си вземи някой модерен трицифрен пластмасов и да си хепи [ezik]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »