Автор: dogtag.bg
Дата: 28-05-10 22:26
Здравейте,
Повече информация:
Както се вижда в сайта става дума за продажба на специфичен продукт - Дог Таг медальони.
За повече информация какво е дог таг може да прочетете в заглавната страница на www.dogtag.bg както и в секция „Въпроси” както и:
Wiki
Дог Таг медальоните които предлагаме са 4 различни цвята (които са показани в сайта) + 100% мед, който не съм качил на сайта все още. В предлагания комплект (единичен/двоен сет) са включени: верижка (матов, черен, златист) и гумени заглушител (над 30 вида).
Тук идва въпросът: различните цветове медальони или различен текст (за макро снимките) различен продукт ли са или се считат за един вид продукт. Имам нужда от 2-3 снимки за всеки цвят медальон. Въпрос на дискусия с фотографа е коя комбинация цветове медальони с верижки и заглушители е най-подходяща с рекламна цел. Нямам за цел да бъдат заснети всички 30+ заглушителя или всеки елемент от сета по отделно а по скоро като цял комплект. Снимките от своя страна биха могли да са на фон, на модел, без фон, макро, анимирани или както прецени фотографа и колкото позволи цената.
Цената на този продукт е сравнително ниска (10/15/20лв.) и пазарът в България е доста тесен. Базирайки се на този факт, моля да ме разберете, че не бих могъл да си позволя висок бюджет. Разгледах всички изпратени имейли и останах възхитен от всеки един фотограф със своите фото-сесии, артистичност и оригиналност. Бих искал да благодаря на всички за отделеното време да ми пишете и прочете тази обява.
След като спесифицирах продуктите и броя на снимките, моля тези които изпратиха имейли да отговорят с конкретна оферта и цена за услугата за да да преценя, кой от Вас мога да си позволя.
Поздрави!
|
|