Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Кръщене
Автор: G.Shopov   
Дата:   17-05-10 00:04

Колеги още водя преговори за да снимам едно кръщене. Моля,Ви кажете колко пари горе-долу да искам. [smilie25]

Отговори на това съобщение
 Re: Кръщене
Автор: marchello   
Дата:   17-05-10 00:07

приготви се да бъдеш изяден [smilie25]

Автор: ka7   
Дата:   17-05-10 00:10

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: pepi34   
Дата:   17-05-10 00:24

Ами ние взимаме от 100 до 150лв за снимките в църквата и още половин час да се поснимаме в някоя градинка.Всъщност аз си имам на сайта съвсем ясен и прозрачен ценоразпис.Ако искаш влез ми в профила , от там в сайта и го прочети.

Автор: nemchev   
Дата:   17-05-10 00:28

преговорите обикновенно се водят окло цената...вие за какво точно водите преговори....цената дето ти в е дал; пепи34 не е никак лоша...имайки впредвид че едно кръщене нам да ти отнеме повче от час работа

Публикацията е редактирана (17-05-10 00:32)

Автор: G.Shopov   
Дата:   17-05-10 00:29

Пепи,благодаря за инфото.

Автор: victory13   
Дата:   17-05-10 00:36

че е час, час е... ма условията са ужас ... дано си се подготвил, обективно [shtrak]

Дата:   17-05-10 00:44

е колко да с ужас...в едни същи църкви се правят и кръщенета и сватби...

Автор: vladod   
Дата:   17-05-10 06:31

nemchev , в едни същи църкви се правят и кръщенетата и сватбите, НО много често кръщенетата се правят в една никаква стаичка, наречена Кръщелна [shtrak] Дано в твоят случай не е така [shtrak]

Автор: d_devil   
Дата:   17-05-10 07:46

Имай в предвид че кръщене ритуал се снима далеч по трудно от сватба [smilie21] клиента ти постоянно реве рита, а и попа се мъчи да го усмири като за зла врага се върти около него а от ляво а от дясно, и по закона за мърфи все те затваря, ужасно е брат повярвай това си е като спортно събитие или лов на диви патици [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie21]

Автор: cicomanco   
Дата:   17-05-10 08:47

Вярно това си е живо издевателство над децата , което пък родители и роднини държат да се заснеме....[smilie23]

Автор: мара   
Дата:   17-05-10 08:55

добре, че има и родители, дето не държат да се извърши, а камо ли да се заснеме [smilie18] [smilie21]

Автор: pepi34   
Дата:   17-05-10 09:54

Аз пък не знам защо сте противници на кръщенето.Нищо сложно няма в него.И не виждам къде е издевателството.Наистина без опит не става.Аз поне знам точно кое след кое следва, и не се чувствам изненадан от никъде.Но наистина за шедьоври не може да се говори според мен.А относно това дали е издевателство или не, и че имало родители които не държат на него - всеки има право на избор.Не зная обаче как бихте коментирали ритуала обрязване при мюсулманите, мисля и при евреите го има.Добре че не се налага заснемане.[shtrak]
Между другото Г Шопов, не виждам да снимаш репортаж(от снимките в профила ти).Добре е да минеш през някоя голяма църква в събота сутринта и да потренираш малко.

Публикацията е редактирана (17-05-10 09:57)

Дата:   17-05-10 10:36

ааа, има чудни снимки на обрязване. ама не помня чии бяха. май на сстоян. а колкото до самото обрязване...секи си знае. мене не ме кефи.
не, че съм противник на кръщенето. просто не държа.

Автор: cicomanco   
Дата:   17-05-10 10:52

Кръщенето , както и обрязването са процедури причинявани на невръстните още преди те да са осъзнати като личности!
Остави човечето да порасне , па ако иска после и да се кръщава и да се обрязва!
ТОВА е личния избор!

Дата:   17-05-10 11:03

cicomanco [smilie24]
ама за снимките...всъщност хубави снимки стават около такива събития [smilie5]

Дата:   17-05-10 23:16

абе тва с с "кръщелните" е предимно зимата според моите наблюдения....за да не настиват децата

Дата:   18-05-10 09:15

Най-важното е, че след кръщенето идва пак моментът с яденето и пиенето [beer]
Това си е празник, независимо как ще го извъртим тук, в коментарите. А от празник винаги има хубави снимки.[shtrak]

Автор: d_devil   
Дата:   18-05-10 18:16

pepi34 Петре опит имам достатъчно с кръщенетата ма не ща и да ги чуя а и парите никакви както обикновенно ако нема нещо след самия ритуал [smilie8] [smilie21]
vladod в неделя имам едно балче след като приключа с него мога да ти звънна да пийнем някъде по нещо ако не си зает [beer] [smilie24]

Дата:   18-05-10 21:51

d_devil, и аз съм на балче в неделя, звънкай смело и след бала ще почерпя. Пепи, и ти си поканен [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Нови предложения
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг: