Автор: jester
Дата: 16-05-10 11:10
Направо бих казал, че някой яко се бъзика, но щом потребителят е регистриран преди няколко часа, може и да е искрен въпрос.
Теди, от самото ти изказване струи липса на почти всякакви познания на тема фотография и най-вече фототехника. Наистина 7Д официално не е професионална камера, но доста професионалисти по света я ползват. Другата група потребители са луди, запалени, пристрастени към хобито си любители, които или са наистина достатъчно добри и нещата, които снимат са много зависими от конкретни параметри на камерата, които 7Д има, или са страстни аматьори, които просто много обичат добрата техника, материализираното развитие и подобрение на технологиите и изобщо са малко фетишисти на тема фототехника.
Та, май съм убеден, Теди, че ти не принадлежиш към нито една от гореизброените групи. Затова и получи нападки и подигравки. И за това, че за някои хора 7Д е почти недостижима мечта, а при теб никъде не стои въпросът за парите. Това + очевидният детски наивитет обикновено дразни.
Та и аз да се присъединя - не, не си купувай 7Д, защото тази прекрасна камера рискува да намери в твое лице поредния критик, които прехвърля собствената си липса на умения върху техниката.
Иначе, asahi, ето да прочетеш за първи път - не бих си купил Лайка дори и да съм милиардер. Телеметрията така и не успя да ме запали, а и един вътрешен коректор за баланс на нещата, които са скъпи и си заслужават и такива, които са скъпи без да го заслужават, ме кара да причислявам Лайка към втората група. В целия материален свят има такива неща, които се правят имам чувството малко самоцелно - като Бугати Вейрон или телефоните VERTU. Показва се какво може да се направи, наистина има ювелирност в цялата работа, но оттам нататък нищо. Така че, ето ти един глас против Лайка.
|
|