Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Като ходя за "Спииди" минавам покрай едно фотостудио с превъзходна техника да съзерцавам там. И никога не съм виждал клиенти вътре.
Так как я карате в тази криза, има ли клиенти .
Та и въпроса ми е най-вече към онези дето се заяждат във форума и провалят сериозните теми ,които се пускат.
Ако погледна стоянката на такситата пред нас стигам до извода, че нямат никаква работа. Ако се загледам в кръстовището по-нататък бъка от минаващи таксита. Вероятно греша в изводите си или поне не е това методът за оценка.
Магазинът е друго-там да няма клиенти значи, че няма и парички! А това, че аз вися тук половин ден не значи, че не получавам заплата. Нито че нямам работа!Освен това днес НАИСТИНА е петък!
Едни думи на Спърджън за размишленията му за работника се сещам често. Дава пример с косач. Обяснява как периодично той спира за да си точи косата и как вероятно е критикуван от наблюдаващите как за времето в което се подпира и точи косата която е точил последно преди 5-10мин е време в което може да окоси 50-100м2... доста добре се аргументира човека че всъщност повече работа се върши по този начин. Та- наскоро се чух с колега активно участващ във форума относно цените и работата във време на криза. Казва така- цените са ми двойни, работя двойно по-малко като ангажименти спрямо колегите, но в свободното време чета, гледам. уча и експериментирам. Абсолютно споделям това виждане. Днес е майсторски ден все пак няма да се даваме я призовавам в активност по темата все пак не е добре да се спи на работа, за това има служебен Интернет.
лятото до 8 хиляди снимки на ден....верно, че сега е мъртвия сезон...и стигаме до 2, не повече....
И все пак криза се усеща....просто хората не щат снимки те тва' е
Покрай такива теми във форума много хора май не работят :)
Аз днес се сбълсках с митниците за първи път - получих един стар никонски обектив от САЩ, Е серия. За едно такова обективче с мен се занимаваха 5-6 човека. Освен това имаше и кибици, имаше такива дето закусваха банички, едно младо моме, вместо да кипи от енергия с отегчение прелистваше страниците на ежедневника. На една лелка и отне 15-20мин да ми напише квитанция за платеното ДДС. Та не знам - според вас тези хора работят ли? И въпреки, че са им ниски заплатите заработват ли си ги?