Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Фоторазходка около язовир Искър
Автор: trusinov   
Дата:   27-01-10 14:18

Колеги, я споделете кои от вас са ходили на разходка около язовир Искър, от къде е най-подходящо да се тръне на обиколка из горите покрай язовира, как се стига до там с кола? [shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: Фоторазходка около язовир Искър
Автор: d256h   
Дата:   27-01-10 15:02

Много неподходяо е да се обикаля там! Доста е оградено с огради, къде законно къде не. За сега най-открито и без проблеми е района с подход от към Ихтиман...
Принципно този язовир е смотан за снимки, по-добре отидете на Белмекен, Батак, Душанци... като се замисля, май всички други язовири са по-готини за снимане спрямо Искър!

Автор: nbg   
Дата:   27-01-10 15:12

не че нещо, но и мен Искъра не ме кефи

Автор: vanilla   
Дата:   27-01-10 15:59

И от към Ихтиман вече има доста заградено от разни самозванци, дето са си вдигнали вили - тип барачки. Иначе и мен не ме кефи за снимане язовира. Иначе имам няколко кадъра де...

http://87.121.7.213/site_pics/178/n_1249890556_DSC_0001.jpeg

http://87.121.7.213/site_pics/178/n_1249285354_DSC_0032.jpeg

http://87.121.7.213/site_pics/110/n_1245749308_landscape.jpeg

[smile]

Автор: antoniGeorgiev   
Дата:   27-01-10 16:20

аз да споделя че ако някой вземе да подходи откъм с.Нови Хан към Искър и забележи огромната каменоломна отдясно на пътя , да не се пробва да влиза: гонят с АК-47!

Публикацията е редактирана (27-01-10 17:25)

Автор: vanilla   
Дата:   27-01-10 16:31

Според мен /не че съм пробвала/, най-доброто място там е резервата до язовира, ако не се лъжа пътят беше Чукурово - Ихтиман. Има доста дивеч, който не се плаши. Сърни, глигани, птици - на фона на язовира. Виждала съм ги от лодка. Това ако ти се снима в този район wild life. В случая важното е, че този път е отворен само в понеделник от 8,00 до 16,00 часа. В останалото време не се пробвай даже, защото .... като по-горе с каменоломната[smilie22]

Автор: tofo   
Дата:   27-01-10 18:01

А каменоломната може ли да се снима отвън или имат и снайпери? Яко изглежда на Гуълърта.[shtrak]

Автор: antonigeorgiev   
Дата:   27-01-10 20:32

може ,но трябва да прекосяваш труден терен , с моита кола не стана, може би лятото ще се пробвам пак.. ако някой отиде да пуска снимки да гледаме, интересно е там..

има също така акведукт(за превоз на въглища, не знам друга дума.) който стига до товарната гара там по пътя , старо индустриално ако му харесва на някой..
само за информация, копаят въглища и ги карат в Бобов Дол.

Публикацията е редактирана (27-01-10 21:28)

Автор: Insight   
Дата:   27-01-10 21:20

Язовир Искър става ВИП зона ... има една "гребна база" , на която никой нищо не гребе и не тренира ... има едни бунгала и каравани, дето никой не знае по какви нормативи и закони са се оказали там, но наскоро една от тях се продаваше за символичната сума от 3000лв. Няма документи за терен, за права ... абе ей така, трябва да си в "отбора"... сбирка стари комунистически протежета си правят кефа там... риболов, барбекюта ... сложих линк за мястото за което говоря.

Публикацията е редактирана (27-01-10 21:36)

Автор: tofo   
Дата:   27-01-10 21:56

antonigeorgiev, ходил съм почти до там, но през Пасарел. Един черен път, през Искъро, Пасарелския манастир и яко нагоре по дерето през шубрака. Оправи ли се времето съм там.[shtrak]

Автор: antonigeorgiev   
Дата:   27-01-10 23:55

може да спретнем една разходка , тъка с едни приателчета с апарати сме сичките...

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »