Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Фотоапарат за подводни снимки?
Автор: Ламята   
Дата:   25-11-09 00:05

Един приятел се е зарибил да си купува Canon PowerShot D10 ... за подводни снимки ...
Та помоли ме да ви питам какво ще кажете за този апарат, добър ли е, струва ли си, има ли по-добри варианти и добра сапунерка ли е извън подводното снимане ...???
Излишно е да казвам, че не е фотограф, за любителско снимане става дума.
Много благодаря предварително [smilie3] [thankyou]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: zhbuts   
Дата:   25-11-09 00:06

А на колко под вода смята да се кисне?

Re:
Дата:   25-11-09 00:41

Ми то самото гмуркане отделно ...[smile], но казва, че 10-те метра на този апарат го устройвали, а и после ставало тъмно ...

Re:
Автор: Shmidt   
Дата:   25-11-09 10:45

Ламята

За мен решението е :
Canon PowerShot G10
А бокса за него е безумно евтин

Публикацията е редактирана (25-11-09 10:45)

Re:
Автор: simon4o_bg   
Дата:   26-11-09 16:29

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Автор: zhbuts   
Дата:   26-11-09 20:13

Абе има то какво да се снима и на 5-6, и на 10, и на 20 метра, че и нататък. Зависи в кое море ще се топиш. Светлината е друга тема - контрастът намалява много стръмно с дълбочината и светкавицата става задължителна. тогава се появява обаче проблема с дифракцията от планктон и други частици във водата. Това също зависи от конкретното море.
Когато си купувам калъф, мен от друга страна би ме притеснило, ако калъфът е обозначен например за 10 метра, а се топна малко повече. Т.е. калъфът трябва да е с рейтинг значително над максималната дълбочина, на която би слязал.

Re:
Автор: deathzone   
Дата:   26-11-09 23:24

Точно по тази причиниа на една моя позната взех Олимпус, който издърржа на 10 метра под вода. Само за 500 лева преди няколко месеца от Техномаркет и прави чудни снимки.

Re:
Дата:   27-11-09 00:08

Добре де, Олимпус-а от линка е на същата цена като Канон-а, има ли разлика?
За Г-10-ката с бокса съм абсолютно за, но май става двойно повече пари ... ох, не знам ...[smilie2]
Мерси за препоръките, все пак [smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »