Автор: picassoto
Дата: 15-11-09 15:52
най добрия от всички варианти , човек сам да отиде до магазина и да провери. Най-добре лично да изпробва различните обективи и да види кой ще отговаря най-добре на изискванията му. Ткака се прави , отиваш пробваш и гледаш тва е най добрия начин , щото ако тръгне тука да се разтегля една тема оносно качества на оптика и тн , всеки си е със мнението и повечето мнение ще са все различни затова най- добрия нчин си остава пробването.
Но все пак продължавам да съм на мнението че за начло най добре да си вземе оптика която да не му са налага да сваля от апарата, апарата дори да се напраши има начин , чисти се , обаче напраши ли се обектива нз вече какво става , няма оправия и парите са хвърлени на вятъра. Когато си купих никона аз го взех със китовия 18-55VR и 55-200 , и много добре ми я ясно какво става , смяташ ,че е дошъл момента да снимаш вадиш апарата и се сеюаш че тря да смениш обектива , докато го направиш момента вече е изпуснат , и това непрекъснато сваляна ,колкото и да си пазиш техниката няма как да я опазиш дотолкова , сигурен съм просто че ще стане както при мен , затова взех участие в темета че да си кажа , поне съм го изпитал на собствен гръб
|
|