Автор: канювигй
Дата: 27-10-09 09:44
Така ако искате сериозно да подходите към
E-6 ви препоръчвам Стоян Грабенаров - това фото - къща Ралица на бул. Мадрид 19. След театъра зад канала продължате една спирка с трамвая по посока Подуене. Мога лично да ви уверя в коректноста , точността и професионализма на този млажеж.
Нека да добавя,че дори и да имате най-малко съмнение в думите ми те ще бъдат безапелационно и единодушно потвърдени първо от бате Наско или човекът ,който най-добре разбира от обективи у нас. И второ много от портретистите,дизайнери или хора ,който се занимават със склуптора си проявяват там професионално негативите,някой от работите на който могат да се срещнат и на билбордове в София.Кажете ,че изпраща Димче или Диме.
И една §тайна§ един от най-големите фотографи който снима 3-тата политическа сила у нас. Снимано е на слайд филм ,проявен там.
Разбира се отишъл и сцифрова камера за всеки случай. Но това ,което ми каза ,че когато е видял от проявките, че има 3-4 много добри кадри от слайда е казъл - оставаме цифровото настрани ето ви тези използваме един от тях. И до днес се вижда лика на човека от улиците на София.
Казвам това тъй като знам колко трудности и перепети среща човек ,тръгнал да се занимава с аналогова фотография.Надявам се да намерите правилно решение и задоволитен резултат.
Поздрав!
|
|