Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Братле, ако търсиш хляб, по-добре отиди до фурната. Там със сигурност има!Зрелищата са в супера отсреща, и от време на време тук във ФОРУМА !!!
А във фотофрафията в България има само кур-и- феи..., и задявки !
винаги е имало хляб , има и ще има... , но проблема на някой хора тук и в БГ. е , че ги мързи да работят... но не ги мързи да говорят .... така че .... ;)
Браво, gordian, съгласен! Знам, обаче и такива които работят като луди,талантливи, и правят невероятни неща,истинска фотография,/какво е това?/ не шир потреба / а това?/ и са без хляб!
ТЕМАТА ТРЯБВА ДА ЗВУчИ ТАКА : ЗА ХЛЯБА И ЗА ФОТОГРАФИЯТА.
Човека пита, според мен, за онзи "хляб" които се вади с фотография в страни като САЩ, Австралия,Англия и т.н. големи пазари, където се продава ВСИЧКО!!! В този смисъл, тук, У НАС, е по-добре да отскочищ до фурната или да отвориш фотографска "бакалия".
Не искам да обидя никой !
Еййй.....даде ми идея!
Може ли с твое позволение да я ползвам и да отворя фотографска пастаджийница!!??
До нея фотографска бозаджийница и фотографска кифладжийница!!! ( с мармалад , че си падам по сладкото...)
Ако имаше хляб, нямаше във Варна в обредната зала да те гонят като куче ако влезеш с апарат и не си платил няква такса. Понеже са "много добри фотографи" там и си вадят хляба от такси и монополство не от фотография. Има твърде малко хляб, само за няколко човека, а опашката е доста дълга.
Пазарът определя потреблението... Малкият пазар в България определя и нивото, необходимо да бъде задоволен... Оттам следва и качеествения критерий, който с напредването на цифровите технологии се занижава лавинообразно... Всички се пробват да снимат и в края на краищата дизайнерите омазват нещата с постпродукция /в повечето случаи за да коригират грешки в суровия заснет материал... Оттам се счита, че Господ е Фотошоп... Оттам се омаловажава майсторлъка... оттам... чалга в фотографията, телевизията, журналистиката.... Пазар има... Но този пазар повече е пазар за ученици и лаладжии... Майсторите са като опитни обущари зад щанд с китайски обувки по 10 лева.