Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Наскоро ми трябваше и на мен подобно нещо. Добро решение е http://highslide.com/editor/
През уеб интерфейса си качваш снимките, задаваш каква големина да са, умалените каква големина да са. Задаваш си ефектите, цветовете и накрая сваляш всичко в един архив, който после разархивираш.
Ама много са ми чудни такива като теб, които отричат всичко на M$... За бързо преглеждане на снимки си е супер. Сега да не ми кажеш, че снимките си ги гледаш само във Фотошоп?
Ами написал съм на какво си гледам снимките - FastStone.
На мен пък са ми чудни такива като теб, дето ги мързи да си намерят удобна програма за тая работа ами се мъчат със скапания софтуер на Майкрософт и измислят квалификации без основание. Най-елементарното за прехвърляне на следваща снимка трябва да тракаш на стрелкичката на панела. Тъпо е и изобщо не е бързо както твърдиш освен ако не гледаш по 1-2 снимки.
И от каде ти хрумна, че отричам всичко на M$!?!? Най-малкото от поста ми става ясно, че ползвам уиндоус нали?
И още нещо, каква връзка има поста ти със темата която е за Слайдшоу? Уиндоуския продукт не става за това и няма как постналия темата да го ползва както му препоръчваш.
Всеки нека ползва каквото му е удобно ;) Авторката спомена, че е ограничена от към място, затова и предложих да използва това, което има налично във всеки Windows. За непретенциозна работа си върши прилично работата. Иначе и аз не го ползвам ;)
По темата:
XnView също е удобна за преглеждане програмка.