Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Дилема за обектив на резервно тяло.
Автор: rlk   
Дата:   24-08-09 22:49

Питането ми е за Канон 20Д, който ми стой постоянно в куфара, като резервно тяло в краен случай ако стане нещо с другите. Основно ползвам Канон 5Д с 24-70 и по-малко 1ДМ3 с 70-200 на него. До скоро беше с един Тамрон 28-300, но го махнах. Обаче ме е страх да нямам резервен обектив (снимам сватби), понеже скоро имах инцидент (обектива се отключи и падна без да се повреди), а като цяло се случват произшествия. В момента има Тамрон 18-270 стабилизиран, който е в промоция и излиза 530$ крайна цена. Като универсален върши работа за резерва, а и го дават по-добър от аналозите му от другите марки. Засега той ми е като избор, но бих се радвал да чуя и вашето мнение и препоръки и всякакви други варианти са добре дошли също.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: rlk   
Дата:   27-08-09 20:30

Взех си Тамрона ... на всички помогнали в избора много благодаря!

Re:
Автор: джъмбо   
Дата:   27-08-09 21:18

щом смяташ ще си направил добър избор... ок... да си бе взем панасоник щеше да вади по-яка картина

Re:
Автор: kapitancho   
Дата:   27-08-09 21:19

И как са първите впечатления?

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »