Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Мнения за Sigma 24-70mm F/2.8 EX DG MACRO
Автор: rewer   
Дата:   27-07-09 13:30

Ще съм много благодарен за мнения и спооделяне на личен опит за този обектив.Ще се ползва с Nikon D300 .За всички отзовали се по[beer] който има път към Слънчев Бряг.[shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: Мнения за Sigma 24-70mm F/2.8 EX DG MACRO
Автор: Canon   
Дата:   27-07-09 13:33

по добре е ХСМ версията

Re: Мнения за Sigma 24-70mm F/2.8 EX DG MACRO
Автор: drkskwlkr   
Дата:   27-07-09 13:56

Впечатления от версията за Canon (не би трябвало да има различия с Nikon-ската...):

+ Солидно изработен
+ Доволно тежък (за мен тежестта не е недостатък, понеже ръцете ми треперят)

- Не намирам системата с плъзгащия пръстен за превключване между AF/MF за удобна, понеже за да се смени режимът, трябва да се изпълнят две операции, вместо една

~ Качеството на изображението е нелошо за репортажен обектив, но ако се търси максимално качество обективът е леко мазничък на големи апертури, няма да е най-добрият обектив за D300, но не е лош за парите си. Според ревютата, а и както казва Canon, HSM версията е значително по-добра (оптично, а и по отношение на скоростта и точността на AF), но и разликата в цената е впечатляваща.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »