Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Фото принтери
Автор: mufinka   
Дата:   16-07-09 18:36

Здравейте , понеже не съм много запозната с техниката , искам да попитам кои принтери са по -добри за снимки мастиленоструйните или лазерните - понеже ми казоха в един магазин че мастиленоструйните имали по-голяма резолюция и били по -добри за печатане на снимки.И ако може ми препоръчайте някоя марка ( мултифункционално устроиство )
Благодаря предварително

Отговори на това съобщение
 Re: Фото принтери
Автор: caro-anton   
Дата:   16-07-09 18:45

Епсон някакъв.

Автор: MarinY   
Дата:   16-07-09 18:49

Защо не погледнеш тази тема, вървяща от вчера?
клик

Автор: ixus   
Дата:   16-07-09 23:10

Лазерните не стават за снимки.Само да не е НР.

Автор: BirdOfPray   
Дата:   16-07-09 23:40

А ти какво ще печаташ на него по точно?
КОЛКО големи копия ще искаш?
КОЕ е по важно за теб - Високото качество на отпечатъка, ниската себестойност на копието, бързодействието или нещо друго - (примерно размера на устройството или цената му)

..и други такива въпроси ....

Автор: aliengg   
Дата:   16-07-09 23:49

HP мастиленоструен.
Всеки път, когато съм имал машина различна от HP, съм бил адски разочарован. Към момента в офисите ми има над 10 работещи машини (от най-малък до най-голям клас, лазерни и мастиленоструйни) - всички са HP.

И като правило - не купувай евтин принтер (отнася се за всички марки) - за 200, 300, 500 лв... - евтиното винаги след това излиза скъпо под формата на консуматив - машината се купува един път, но после всеки ден плащаш консумативите й.

Ето тук нещо интересно по отношение на сравненията: http://sagabg.net/PCMagazine/article-418.html
HP принтерът е с малко по-скъп консуматив, но с "дребната" вметка, че мастилата са VIVERA, а това са най-трайните мастила на пазара в момента - HP гарантирт 200 години при експониране в галерия... [smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »