Автор: shamelesseyes
Дата: 18-06-09 15:06
принципно бих се съгласил с вас и с някои други :)) за това, което говорите ..или поне си мисля, че говорите. Видове според мен е една много абстрактна категория, участвам в нея съвсем случайно, на принципа бе дай да пробвам. Прочел съм и разбирам донякъде условието за тази категория и може би точно заради това онзи мой "шедьовър" е 16/16, бих се радвал да е и повече. И нека се изкажа отново "компетентно" , както съм го правил по други теми :-DDDDD Плюенето и безпочвените съждения са плод на слаба душевност, неподлежаща на промяна поради огромното количество мързел.
Искам да чуя коментари относно самата визия, я не безпочвено отрицание и негодувание, българино, познаваме се отдалече! Няма ли най-накрая да поумнеем и да се научим на толерантност, че света ще вземе да свърши, а ние още се караме за някакви пещерни дупки и кой ми е драскал по стената.
Това, което виждате изобразява жизнен цикъл, фантазия или реалност, реалност или фантазия, нека злите езици да кажат, защото е посветено на тях!
|
|