Автор: itilien
Дата: 11-05-09 21:29
Чуков, тоя изглед към язовира го бях виждал на снимки много пъти преди да мина от там. Всъщност дори си мислех, че се намира някъде край хижата, понеже видях че много софийски коли минават през Дъждовница за нататък. Когато минах след Сухово се учудих, че всъщност тая гледка е от там. Видях и скалата и веднага разбрах, че се снима от нея. Обаче, аз съвсем нямах намерение да правя читава снимка. Това място е толкова изтъркано от снимане, а в момента и светлинните условия не бяха добри, че нямах никакво желание да се занимавам да правя читава снимка. И още нещо - 15-20 минути преди да мина от там се изливаше порой и мястото беше доста хлъзгаво. Мина ми мисълта да сляза долу, направих една две крачки и си рекох - абе яяя, какво ще се занимавам.
А иначе горе казах - тия снимки са повече с илюстративна цел. Аз дори статив не си носех, в случая по-главното беше карането. А снимането и карането (в случая се опитвах да правя по 65-70 км на ден) не се съвместяват напълно, защото времето за снимане ме сварваше в неподходящи за снимане места. Разбира се, ако основната цел е снимане и се кара по малко, с цел да се премествам от подходящо за снимане място, на друго такова, тогава би било по-различно :)
Ако разгледаш в сайта пътеписа от Огражден планина, там има няколко по-готини снимки, там дори дрямах на една поляна половин следобед докато дойде по-добро време за снимане.
Иначе съм от село Миндя :)
|
|