Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 tokina 10-17
Автор: gangastiaa   
Дата:   22-04-09 16:44

Бъзнамерявам да си закупя tokina 10-17мм fisheye и вих искал да знам дали си заслужава, и дали може да ми препоръчате нещо по-добро. Благодаря [shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: tokina 10-17
Автор: masteral   
Дата:   22-04-09 17:09

Имам Пентакската версия - любим обектив, който си заслужава всяка стотинка. Като му свикнеш ще можеш да го използваш във всякакви ситуации - от портрет до пейзаж /последния ми кадър е правен пак с него/.

Автор: boni   
Дата:   23-04-09 15:00

https://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=REVIEW&ARTICLE_ID=22

Автор: Минко   
Дата:   23-04-09 15:17

Имам го от 2 години, уникално добър обектив, във всяко едно отношение[smilie24] [smilie24] [smilie24]
Единствен недостатък - дава доста хроматични аберации, при опраделени условия, те обаче се отстраняват лесно още в РОУ конвертора, така че това не бива да те притеснява[smilie3]

Автор: schenzou   
Дата:   24-04-09 13:34

Аз пък искам токина 11-16. После мога да придам рибешки вид на снимката, ако толкова искам, докато коригирането на рибешкото око рядко е удачно. Бих заменил моя никор 10.5 за токина 11-16:)

Автор: asahi   
Дата:   24-04-09 14:01

Гангстерите не ползват Токина.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »