Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 молба за съвет
Автор: slim101   
Дата:   15-04-09 08:27

Някой би ли могъл да ми даде информация за обективите които съм посочил по долу или съвет кой да избера между между двата:
Tamron AF 18-270mm f/3.5-6.3 Di II LD [IF] Asph. VC macro или Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS USM
Или пък някое друго предложение също приемам
Начинаещ съм , снимам предимно навън сред природата и искам да си взема обектив с който да заменя китовия на Canon EOS 450D

Отговори на това съобщение
 Re: молба за съвет
Автор: sir_sky   
Дата:   15-04-09 08:55

За мен Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS USM не струва, ама зависи какво ще искаш ти от него де! Никаква острота, и понялога направо слива небето със земята! Взех си го като китов за 50Д, и вече мисля да го продам докато е още новичък, и да си взема някой друг по-къс обектив. Но ако все пак задължително искаш такъв дълъг обектив, тогава може и да ти хареса! Зуума му е наистина добър, и по-някога имам чувството че остротата му е по голяма когато е зуумнат! Имам и супер яки и детайлни снимки с него, но в някои ситуации просто не се получава!

Това е ;)) Успех в избора! Ако има пак нещо повече пак ще се включа!

Автор: matataupa   
Дата:   15-04-09 09:07

Ако поне малко Канонския наподобява Никор 18-200- Него!

Не съм снимал с нито един от горните два, така че поста носи тънък нюанс на спам, но пък какво да направя, изведнъж изпитах неудържим порив да напиша нещо в тази тема[smilie5]

[smilie24] [shtrak]

Автор: asahi   
Дата:   15-04-09 09:45

Глупости на търкалета.

Остави си китовия. Добави един 55-250 ИС и доволен ще останеш, пък и пари излишно няма да потрошиш.

Дата:   15-04-09 18:02

умишлено искам 18-270 за да не сменям обективи поне. въпросния тамрон струва 470 евра
верно че от към икономия 55-250 си заслужава,но като качество на дали ще ме зарадва. китака пък се оказа фълшиментак на моменти , дори доста
няма никви спамове в темата , просто искам мнение на хора с опит! аз нямам такъв а това хоби струва доста пари които после не се връщат

Автор: PolarBear   
Дата:   15-04-09 18:36

Ами Асахи ти го каза. Да вземеш ДСЛР и да не сменяш обективи си е химера. Освен ако се примириш с посредствено качество, но тогава компактен ултразум е бил твоят апарат...

И, повярвай, Асахи има доста опит.

Автор: asahi   
Дата:   15-04-09 18:38

Един курс по фотография ще ти подобри снимките. С Тамрона ще имаш същите проблеми, които срещаш и с китачето. Даже повече.

Автор: Prakticar   
Дата:   15-04-09 18:42

Ти искаш универсален обектив, ама готов ли си да платиш цената - компромиса с качеството?
18-55 си е много хубав диапазон ако ще снимаш природа.

Автор: SoleoCeo   
Дата:   15-04-09 20:03

Бих искал да използвам създадената тема за да попитам какво мислите за обектива, с който е обурудван Никона в тази оферта:

http://test.photosynthesis.bg/offer/280503000045.html

Дата:   15-04-09 22:28

курс по фотография е интересна идея
някой организира ли такива в Бургас?

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »