Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Гледай задължително да е с гаранция,защото нали знаеш за прецаканата партида Е52-ки.
Цитати от форума на Mobilebulgaria
1 "Днес разговарях с продавач-консултант в JEFF относно проблемите с телефона. Каза, че е имало такива, но са били в първата партида и тя е изтеглена от пазара. Неговият личен телефон беше Е52 и каза че е много доволен. Ако всичко това е вярно значи край с дефектните бройки."
2 "Здравейте,
реших и аз да споделя моят доста неприятен опит с Е52. Купих го преди няколко седмици. Първият телефон, който взех \"умря\" при стартирането, след няколко дни ми го смениха. Новият, има доста проблеми със софтуера - предимно свързани с рестартиране. Видях много мнения във форумите на Нокиа, сходни с моето и съм доста разочарован...надявам се всичко да е въпрос на фирмуер и скоро да излезе нов, но ако не е в това проблема моделът наистина е голямо разочарование. Естествено, в моментите в които работи безпроблемно всичко е супер - и батерията е много добра, и процесора...
Има и друга вероятност -- проблемът наистина да е в първите партиди, но и това не е голямо успокоение за мен"