Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Бойко..
Автор: zizero   
Дата:   03-09-08 09:04

http://www.dnes.bg/article.php?id=56671

Отговори на това съобщение
 Re: Бойко..
Автор: apollo   
Дата:   03-09-08 09:05

[smilie5]

Публикацията е редактирана (03-09-08 09:05)

Автор: MartinEden   
Дата:   03-09-08 09:05

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: apollo   
Дата:   03-09-08 09:07

Гласувайте за Бойко... още един келеш в политиката[smilie24]

Горко й на България [smilie2]

Автор: patrokalche   
Дата:   03-09-08 09:25

apollo написа:

> Гласувайте за Бойко... още един келеш в политиката[smilie24]
>
> Горко й на България [smilie2]
>

Аз ще гласувам за Бойко, [smilie18] [smilie18] [smilie18] щото ме кефи къв е ПИЧ [thankyou]

Автор: cicomanco   
Дата:   03-09-08 09:43

Майната и на София....и без това нищо не става вече от това село!Спрях да гласувам когато турците влязоха в парламента......ако излязат , може пак да започна!
Ако някой мисли че може да спре мафията в държава като нашата с подписка - лъже се!

Автор: tnt   
Дата:   03-09-08 10:20

[smilie23]

Автор: captainme   
Дата:   03-09-08 10:37

cicomanco написа:

> Спрях да гласувам когато турците влязоха в
> парламента......ако излязат , може пак да започна!
!

cicomanco...,
те няма как да излязат сами от парламента.За това в момента хавата е такава.Защото гласуват само пенсионери и малцинства.Основния електорат само "наблюдава"[smilie23]

Автор: Amigo   
Дата:   03-09-08 12:36

гласувайте за "пичове", после се кефете като ви разказват играта, докато междувременно си пълнят гушите [cool] [smilie25]

Дата:   03-09-08 12:40

ако някой се заеме да ги изкара от там ще гласувам , ако не - няма!

Автор: ejko   
Дата:   03-09-08 12:52

в тази статия не пише нищо...! Какво значи "стар център"? Защото ако ще са странните общински куптори, в който живеят бездомни и не могат никога д абъда реставрирани, но дори и д амогат не си струва, защото са построени 68, във формана на обсолютен квадрат и т.н. ми е все тая. Още повече, че това го чуваме за първи път..., може би затова никой не протестира...
Не че не мисля, че Бойко е тъпак..., просто и този, който е писал статията не блести с ум..

Дата:   03-09-08 12:53

Amigo написа:

> гласувайте за "пичове", после се кефете като ви разказват
> играта, докато междувременно си пълнят гушите [cool] [smilie25]

Ми дай да гласуваме за тебе, но и ти да си там и ти ще пълниш гуша кво си милсиш !!!

Дата:   03-09-08 12:55

patrokalche написа:

> Amigo написа:
>
> > гласувайте за "пичове", после се кефете като ви разказват
> > играта, докато междувременно си пълнят гушите [cool]
> [smilie25]
>
> Ми дай да гласуваме за тебе, но и ти да си там и ти ще пълниш
> гуша кво си милсиш !!!

айде избягвай да правиш такива заключения [cool] [smilie23] гласувай си за мутрата ББ и се кефи [smilie7]

Дата:   03-09-08 12:58

между другото вчера говорих с мои познати, които наскоро са били в Словения и бяха удивени от разликата между онази държава и тази тук [cool] и едно примерче - как може там сгради на по 100-200 години там да са в перфектно състояние и една чистачка да получава 1200 евро, а тук кои взимат толкова?! [cool]

Дата:   03-09-08 13:02

ако има мутра дето да тури ред с удоволствие бих гласувал за нея!И лошия ред е по- добър от никаквия!

Автор: ejko   
Дата:   03-09-08 13:05

Amigo Словения са кофти пример, защото това освен, че си е типична европейска държава попринцип, беше и доста превилигирована след разпадането на соц. блока. Там останаха освен неразрушениете и развити фабрики с име, от преди обединението и основната лека промишленост на Югославия. Това съчетано с факта , че словенците работят из Европа още от началото на 80-те години и нещата се навързват. А и религията и историческата принадлежност в Европа винаги е имала значение..., има и до днес.

Дата:   03-09-08 13:07

абе кофти е да се дават "кофти" примери, ама ... [smilie5] [smilie5] [smilie8] [smilie21] факт е, че у нас червената мафия продължава да ограбва и ръководи [cool] [smilie23]

Автор: e-mil   
Дата:   03-09-08 13:17

Абе що се връзвате на мъгляви статии? Айде, Амиго е ясен - той вярва на всяка медиа, ами от останалите само ежко има нещо в главата?

Дата:   03-09-08 13:18

абе аз на всичко вярвам, щото не мога да видя какво става наоколо [smilie3] [smilie5] [smilie5]

Автор: 6traka4a   
Дата:   03-09-08 13:33

Нали градинката зад руската църква щяла да става бизнес сграда...
И хотел Рила щял да порасне...
Едно метро го прявят вече десет години (повече?), но когато става въпрос за молове -- и две стигат[smilie5]

Автор: e-mil   
Дата:   03-09-08 13:44

Амиго! Ми не е задължително да виждаш всичко. То затова Господ е създал екстраполацията. [smile]

Пример:
Имаме известни стойности на една функция - в случая dnes.bg коментира статия от "Дер Щандарт". Какво ни става известно и какво - неизвестно от статията?
- "Само два реда в Държавен вестник, който не може да се купи от нито будка, оповестиха плановете за предстоящото събаряне"
Какви са тия два реда в Държавен вестник? Дайте да ги видим де? Не е ли странно, че dnes.bg просто цитира чужд вестник без въобще да се заинтересува от документите по такъв сериозен проблем?

- "Никакъв публичен дебат не се състоя преди това... Изтъкваните причини - а именно нуждата от строителство на подземни гаражи - представляват по-скоро алиби."
Още преди година - през ноември 2007 в същия dnes.bg има статия по същия повод.
Само че тя е толкова обща, затова даже смотани медии като "Стандарт" са по-конкретни в информацията. И за гаражите пише - че щели да бъдат по края на широкия център и много неща.

- "...претоварената основна транспортна ос на столичния град дори ще се стесни още повече, а потокът от коли ще преминава и в останалата част на София."
Голямо откритие. Ми това са същиоте думи на Бойко отпреди година само че преразказани. Има ги в статията на "Стандарт": "През следващите четири години нови улици, кръстовища и тунели ще се правят само извън идеалния център, заяви кметът Бойко Борисов. Целта е да се осигури бързо и безконфликтно придвижване от един квартал в друг, без да се пресича сърцето на града... Дори и да направим бързи ленти по канала до Орлов мост, колите пак ще се задръстват пред Ректората."

Ако тия два реда в Държавен вестник бяха толкова важни тук щеше да хвърчи перушина между Бойко, Сергей и журналистите. Нали не си мислите, че само в Австрия четат Държавен вестник?
Не е ли ясно, че идат избори и че както кмета хвърля кал по правителството така и те ще му отвръщат?

Автор: Императорът.   
Дата:   03-09-08 13:48

Щракачов - метрото го правят от 1973-та !!!
Негласуващите - КАК ще се махнат турците от парламентът ако по избори се криете в къщи? Те гласуват, вие не - толкова е просто. Заради вашата пасивност ни управлява Доган !!!

А Б.Б. е политически мастурбант, винаги съм го казвал. [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: heavyrockin   
Дата:   03-09-08 13:49

[smilie23]

Re:
Автор: Synthy   
Дата:   03-09-08 13:53

грешна информация

Публикацията е редактирана (03-09-08 14:08)

Дата:   03-09-08 13:58

> айде избягвай да правиш такива заключения [cool] [smilie23]
> гласувай си за мутрата ББ и се кефи [smilie7]

[smilie18] [smilie18] [smilie18] ]що кво ?
Ако искаш да се срещнем да си поговорим на тези теми за заключенията. Първо ме апострофираш сега ми се правиш на много едър я по - полека

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.