Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Ами... Електроснабдяване са пичове
Автор: matataupa   
Дата:   14-12-07 09:51

Ситуацията:

Снощи жена ми се прибира у дома- няма ток. Само в нашия апартамент. естествено- вдига телефона и ми звъни[smilie8]
Тук започва интересното.
1. Звъня на 144 за телефон- дават ми 070010010- въоПще и да не ви се налага да го ползвате. както и да е- свързвам се накрая.
2.Дават ми друг номер на аварийната група. Звъня. Обяснявам, че не съм у дома и че нямам ток.
3. Следва въпросът- как знаете че нямате ток, като не сте у дома[smilie10]
4. Обяснявам. Отнема ми 2-3 минути.
5. "Жена ви щом е у дома да отиде да провери къде е проблема"[smilie8] [smilie10] [smilie10] [smilie11]
6. Отново обяснения около 3-4 минути, че това няма как да стане.
7. " Ами жена ви като не може един ток да си пусне да звънне на някой комшия, той ша оправи проблема [smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10]...
8. Тук започнах да се ядосвам малко, но реших да следвам инструкциите.
9. Жена ми 15 минути звъни по комшии да търси мъж- йок- мъжете по кръчмите/ само нейният работи[smilie7] /. Няма мъж във входа...
10.Открива оправна лелка- намират главното табло- там виси бележка- спрян ток за 5 неплатени сметки- 380 кинта. Е да, ама ние сме на тази квартира от 2 месеца и всичко до нашето идване е платено. А последните 2 бележки са в чекмеджето. Ам ся[smilie10] [smilie10]
11.Звъня обратно на аварийният екип и подробно обяснявам проблема...
12. Никаква реакция- щом е спряно, значи не сме платили и това е[smilie9]
13. ЗАТВАРЯТ МИ/ дали не е заради няколкото по невъздържани реплики[smilie8] /
14. Жена ми пак звъни- оказва се, че е провела собствено разследване- номерът на абоната, чийто ток е спрян не е нашият абонатен номер. Просто са сбъркали електромера[smilie10]
15.Звъня отново- обяснявам
16. Сори, брато- щом е спряно за неплатена сметка аварийната група не може да включва
17. Ами дете, ами фризер, ами студ, къпане, пране...е такива дреболии.
18. Отговор- " ами утре елате да платите такса за включване и до вечерта ще имате ток"[smilie10]
19... май стана дълго, а има още доста, та чудно ми е ся какво да ги правя тея обесници...

Равносметката е следната- за тая глупус- 48 минути разговори със стационарен, 14 с мобилен, 2 таксита- горе долу 20 кинта, студ и мизерия...

Отговори на това съобщение
 Re: Ами... Електроснабдяване са пичове
Автор: Cristinel   
Дата:   14-12-07 09:55

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: XiZoR   
Дата:   14-12-07 09:57

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: teddie007   
Дата:   14-12-07 10:00

мила, родна картинка....
При нас в Бургас пък редовно спира тока-по няколко пъти на ден за по 3-5 мин. , отделно че захранването /волтажа или както там се казва/ пада и всичко премигва, само че като ми изгорят ел. уредите дали някой ще поеме отговорност?[smilie11]

Публикацията е редактирана (14-12-07 10:09)

Автор: Brummaker   
Дата:   14-12-07 10:06

имаш ли/можеш ли да си намериш някакви експлозиви ?

Дата:   14-12-07 10:10

Всъщност, въпросът, който поставям пред себе си и другите е да бъда ли себе си и да не обърна внимание на това, защото:

1. Ще загубя още повече време да се боря за нищо.
2. защото по принцип за мен това е дреболия и вече съм я забравил, както и това, че вчера висях 120 минути в 102, че 4 седмици чаках 1 писмо от Варна [smilie7] , че комшиите ми слушат чалга доста силно, че ни управляват дебили, че машината като цяло е доста добре смазана и трудно се спира...
3. че ако отделям време да мисля за всички тия дреболии няма да имам почти никакво за себе си...

или

1. да се разправям в името на едно светло бъдеще, където тези проблеми ще са решени[smilie8] [smilie8]
2. в името на едно гражданско общество с будно съзнание, в което обаче твърдо не вярвам
3. може би с надеждата да се разшуми и да ме викнат в Шоуто на Слави[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

такиа мити раути, докато си пия гадното 3 в 1 от Хоремага отсреща и чакам да ми се обадят шефувете[smilie7]

Дата:   14-12-07 10:11

Бруме, мога да им създам много проблеми, въпроса е защо да го направя. ако не намеря достатъчно добро обяснения, различно от това , че се забавлявам да ги тормозя, значи просто съм извратен социален елемент, нищу повече.

[smilie5]

Автор: tnt   
Дата:   14-12-07 10:13

евгасимус и проблематичния екзистенц минимум! Мато, спасявай съ поединично и хич да не ти пука! [smilie7]

Автор: gogo   
Дата:   14-12-07 10:15

Д Е Б И Л И !!! за съжаление ТУКА Е ТАКА! И няма как да се промени. Просто трябва да си отидат две три поколения (тези живяли и възпитани при социализма)...

Автор: pmartinov   
Дата:   14-12-07 10:15

Това го преживяхме 1:1

[smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: tnt   
Дата:   14-12-07 10:16

аре извинявай много! стига с тея поколения! Има си хора и хора, ако си държиш на бизнеса, много бързо си променяш начина на мислене

Дата:   14-12-07 10:22

Едит:

Глейте ся машината:
1 Съдя ги:
- Абонатът не съм аз- хазяина е- имам договор, но само на хартия. Той не плаша данъци за този си доход. Трябва той да ги съди, пък те ша го награбят, че не си плаща данъците.
- Ще се окаже, че вината е на разсеяна 54 годишна служителка, която ще уволнят и няма да може да си намери друга работа.
- същата служителка/ даваща нощни смени/ надали е цъфнала и завързала, така че да може да си позволи да е безработна.
- излиза, че каквото и да направя ще напакостя на грешния човек...

[smilie8] а де

Автор: boni   
Дата:   14-12-07 10:24

Абе в момента на моя близка и се случва още по-гигантски абсурд със системата за здравеопазване. Такава СВРЪХ ДЕБИЛЩИНА няма никъде... Но ще разправям след като (дай-боже) всичко приключи нормално.

Дата:   14-12-07 10:26

имаше и +-ове цялото това [smilie7]

Вместо да мръзнем се замъкнахме в един тих закътан бар в квартала и до 12 мятахме вермути и ромчета.
после си напазарувахме едно пили на грил и го излапахме на свещи с остатъците на едно мартини
После по късни нощи седях премръзнал по гащи до прозореца и зяпах снега, и пушех една хаванска пура/ не знам откъде ми попадна/ , и си мислих всички тия и още много глупости[smilie7]

Дата:   14-12-07 10:29

Охо, Бони [cool]
Ми хайде сподели разсъжденията си. Предполагам си мислил по въпроса. Не само какво ще им направиш, лично за себе си, а какво ще допринесе това. На кого ще напакостиш, кого ще накажеш със справедливия си гняв. Колко време ще ти отнеме това, имаш ли го това време, дава ли ти се това време... ей такива неща ме вълнуват в момента[smilie7]

Автор: Vinsent   
Дата:   14-12-07 10:45

По телефона:
- Ало, топлофикацията ли сте?
- Не, електроснабдяване.
- И на вас да ви е.а майката! [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Todd   
Дата:   14-12-07 11:05

Ай аннааа,
ето ко правя аз в такава ситуация (било е ,отдавна не се е случвало ) :

Прибирам се - нема ток .Щото няма кой да го плати .
Зимата - студ .
Не звъня на никакво енерго - отвам при домоуправителя той ми мрънка нещо си ...ала бала .
Слизам до колата вземам щангата , прас катинара на таблото , аре пломбите в коша , (тогава откачаха кабела де влиза в електромера ) аре вързване ! Аре ток !!!

И се започва купон !!!

На другия ден се обаждам на един пич по тока де слага пломби - аре 20 кинта и човека ги наслага и всички са щастливи !!!

Бързо , лесно и удобно !!!!

[smilie7]

Автор: Brummaker   
Дата:   14-12-07 11:22

matataupa ,

бъди нормален човече : съсипи ги, ако можеш [smilie24]

освен личния кеф от самото действие, нещо трябва да "им заскърца", за да разберат че нещо не е както трябва у тях [ezik] [ezik]

мисля, че все пак, с експлозив би било добре [smilie21]

Автор: emovla   
Дата:   14-12-07 12:04

matataupa, ако можеш да отвориш таблото да си знаеш - слагат една пластмаска вътре в бушона.
Махаш я и да го духат.

Автор: IvoZafirov   
Дата:   14-12-07 12:12

Мдааам, съвсем скоро ще се влиза в Метро с калашник ...

усещам го аз
[smilie21]

Автор: dexter_d   
Дата:   14-12-07 17:31

Ето още една забавна история из живота на монополистите:

Софийска вода години наред писали отчети "на база", въпреки, че има действащ водомер. Съвсем случайно написаните отчети били по-големи от реалните. Собственикът възрастен човек редовно си плащал сметките с надеждата един ден надплатеното да му се приспадне. Но не дочакал. Умрял.

Наследниците продават имота. За да изчистят сметките настояват водомерът да се отчете. Молбата им е удовлетворена, правилният отчет е записан, но парите не им се връщат. Вместо това започват да получават сметки с отрицателно салдо около минус -50лв. Решават това да го дадат, като бонус на купувача. Когато той става собственик, като добросъвестен клиент на Софийска вода прехвърля водомера на свое има. Следваща сметка е на негово име, но на нула. Обръща се към монополиста:
- Зашо за същия апартамент със същия водомер предишната сметка беше на -50, а сегашната е на нула?
- Това е нов абонат и затова започва от нула.
- Къде тогава отиват тези 50 лева?
- Софийска вода ще намери предишния абонат и ще му ги върне.
- О, БОЖЕ! НЕДЕЙТЕ ЗА НЯКАКВИ СИ 50 ЛЕВА ДА НАРУШАВАТЕ ВЕЧНИЯ МУ ПОКОЙ!

Най-тъпото е, че и първата сметка нан овия абонат е написана. Може би и на него ще му ги върнат след смъртта му...

Автор: PBKPH   
Дата:   14-12-07 19:30

Незнам дали са пичове, ама последните 2-3 сметки видях, че са ми удвоили сумата [smilie11] Днес се загледах в сметката и какво да видя [smilie10] има две сметки, за снабдяване и за разпределение. Явно са ми пратили писмо, че я въвеждат нов начин на ценообразуване, но явно и аз не съм го получил.
Незнам какво разпределят и какво снабдяват, но сметката е двойна. Без да е нужно да увеличават цената на тока.

Публикацията е редактирана (14-12-07 19:37)

Автор: Стоев   
Дата:   14-12-07 19:42

Кон да им го намури, без извинение че Форума се чете и от деца[smilie23]

Автор: ddimo   
Дата:   14-12-07 22:23

При нас преди три години бяха мръднали десетичната запетайка в отчета на електромера с един знак надясно и дойде сметка 7 бона за един месец[smilie18]

Автор: NeDDRaG   
Дата:   15-12-07 13:12

Виц:
- Ало, ВиК ли е?
- Не, енергото е.
- А, грешка, ама и на вса да ви е.. майката.
Край на вица.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.