Автор: Mori13
Дата: 15-06-12 02:14
Договора ти е безсрочен, ако е от "новия вид". Ако обаче си караш от години с един договор, който все се преподписва автоматично, това ще продължава, докато накрая не подпишеш един "нов" договор за минимум година, който след тази година ще стане безсрочен.
Всички оператори надписват сметки, особено на клиенти, които говорят повече минути и с повече хора. Обикновено надписват леко минутите на реалните разговори. За съжаление, това не може да се доказва...т.е. доказва се с техните разпечатки, които както знаем са си надписани.
Новите договори имат клауза по т. 6.6(мтел), която обаче трябва да бъде изрично подписана и която не се намира на края на договора, а някъде в средата, и която никога не ти казват, че съществува. Тази клауза е за възможността да се откажеш от подписания договор в 7 дневен срок. Ако тази клауза не е подписана, договра се активира автоматично с подписването и няма отказване.
За хората, които не си четат добре договорите е по-добре да си подпишат тази клауза и да си четат и питат 7 дни на воля, докато бъдат сигурни, че точно това искат.
Напоследък служителите на Мтел и особени на техните дистрибутори Хенди са станали много нагли - случи ми се следната случка наскоро. Питам за безсрочен договор, предлагат ми един и казват - този е безсрочен. Отварям аз назад и хоп, прочитам 24 месеца срок на договора. Питам - как ще е безсрочен, като е за две години? - Ами господине, той става безсрочен като изтекат тези две години...Колко мило нали.
Та така ви говорят едно, пък долу пише друго.
Отказване от договор по средата няма - може само да се смени плана със сходен като такса или с по-висок. Отказването става с изплашане на всички оставащи такси.
Мтел, както и Глобул а вероятно и Вивател, но аз поне съм абонат само на първите се научиха да активират без желание на клента допълнителни услуги. АКо забележите и се оплачете, ги деактивират, но иначе може да си продължите да ги плащате. Аз така си плащах 11 месеца на Мтел услугата Любим номер, без да съм я активирал. Същото понякога правят служителите в центровете още с подписването на договорите - вие им казвате, не не искам това, те правят обратното в своя компютър и после ходи доказвай, че не си го бил искал.
Глобул пък стигнаха върха на нахалството, като ми пускат рекламен смс за услугата Fun Call. Аз го отвярям и след като го прочитам го изтривам. След малко получавам смс, че успещно съм активирал услугата. След като това ми се случи два пъти се обадих в call центъра им и попитах, как става това. Отговориха ми, че това било рекламен смс и с прочитането му аз се съгласявам да ми бъде предоставена услугата. Теглих им една голяма и казах, да ми бъдат деактивирани всчики видове рекламени смс-и и услуги....деактивираха ги.
Интересно дали утре няма да получа рекламен смс, който ми предлага да си даря апартамента в полза на Глобул.....и аз взема че го прочета без да искам...
Това са мобилните оператори у нас и по света, но предимно у нас, затова преди да се подпише нещо, трябва да се чете дълго и след като се подпише, човек трябва да ги следи изкъсо за нередности в месечната си сметка.
|
|