Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 iPhone five
Автор: navy   
Дата:   24-04-11 00:53

[smilie7]

Отговори на това съобщение
 Re: iPhone five
Дата:   24-04-11 00:53

http://thisismynext.com/2011/04/22/iphone-5-design/

Автор: TheOne   
Дата:   24-04-11 00:57

[smilie24]

Автор: djogata   
Дата:   24-04-11 00:58

Морскииии, Христос Воскресе!

Няма начин и на Великден да не ни занимаеш с твоите тутурутки [smilie5]

И к'во, Айфоня в петата си версия ще може ли най-после да нахрани цял народ с два хляба и пет риби, или все още не? [smilie21]

Автор: diandimov   
Дата:   24-04-11 01:03

Ако е тлоко тънък, значи ще трябва не всеки ден, а по 2 пъти на ден да се зарежда.

Четворката е по- добре като дизайн.
Както е квадратна, можеш поне джамджииски пирони да ковеш с нея...

Дата:   24-04-11 01:04

Джога, тия дни влизав у форума от дъжд на вятър.
По цял ден съм със семейството си и празнувам.
Това, че съм ви занимавал за пет минути не е такава трагедия, каквато се опитваш да пресъздадеш. Всеки си има интересни неща, които следи в нет-а.
И тъй като другите неща, които по принцип си следя в нет-а надали ще предизвикат такава реакция тук във форума, не пускам теми за лъкове, музики, сателитна техника, фотография... дам, фотография... днес си купих една ЧИСТО НОВА, изключително запазена 8 милиметрова желязна руска видеокамера на ... сигурно 30 години! С цяла чанта аксесоари, 2 обектива и десетина филтъра. С камерата направо не е снимано, всичко и работи перфектно...
Та затова пускам теми за айфони и други ралти, които определено мътят водата и такива жабоци като теб не се стърпяват да изкрякат [smilie18]

Во истина воскресе, приятели [beer]

Дата:   24-04-11 01:09

Нейви, излизаш си от амплоата. Забрави да кажеш, че не ти трябва АйФон 5, щото и четворката прави от водата вино [smilie18] [beer]

Дата:   24-04-11 01:09

Диане, днес ми хрумна къде се крие ключа за бараката на един от твоите айфонски проблеми [smilie18]

Понеже айфона има сензор за близост и като го сложиш до ухото, не е нужно дори да го долепяш а само да го доближиш и той изключва екрана и сензитивното управление и колкото и да си мърдаш ушите - никакви приложения няма как да пуснеш!
Но при теб ситуацията е друга...
Понеже ти е куха кратуната... айфона вижда през нея, респективно продуханите ти от жената уши - далечните ЛасВегаски планини и затова и не си изключва екрана и управлението [smilie8]
А уж тоя телефон е проектиран И за кухи хамериканци...

П.П.
Джога... аз като си купя следващият модел... сегашния ще дам я на жената, я на дъщерята [smilie7]

Публикацията е редактирана (24-04-11 01:09)

Автор: Diandimov   
Дата:   24-04-11 01:19

Има сензор за движение, по- скоро.
Като говориш, екрана е изключен. Ако го размърдаш, се включва.

И когато говориш в движение, той се включва, и ухото ти натиска копчето за спикър...

Дата:   24-04-11 01:25

Нещо си се объркал тотално [smilie18]

Явно радиационната ти глава му действа зле [smilie5]

Айфона си има както акселерометър, така и сензор за осветеност и сонзор за близост.
И никакви приложения не се включват, и да искам не могат да се включат [smilie18]

Виж, на старото ми ХТЦ се включваха какви ли не неща...

Днес обикаляхме пак с щерката да и търсим телефон. Последно се спряхме на една Хперия 10 мини про, с Андроид, обачеее... то няма такава смотана операционна!
Не знам, хем го избирам за щерката, типично тийнеджърски телефон, мултимедийки, това, онова... еми човек след като има айфон и всичко друго му се струва гнусен жмел [smilie18]
Сори... ама няма друго толкова удобно и недразнещо [smilie5]

Автор: princess_Lia   
Дата:   24-04-11 01:42

Пише ли някъде кога ще излиза?

Дата:   24-04-11 01:43

Сензора за близост сработва от към 15 мм
Значи за да е включен екрана трябва да го държа на повече от 15 мм от ухото, при което не може да се натисне нищо.

Но това наистина се случи, жена ми е свидетел!

Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   24-04-11 01:50

navy

Остави хлапето да си избере бре :))))
Честно дамски, тиййн и това което хита в момента в даскалото просто няма начин да го нацелиш, мани ги екстрите за "големите деца":)))))))

Автор: gorbi   
Дата:   24-04-11 11:55

..това е някакъв макет на айфоня, кропнат ай пъд тъч мъч или как там са всички ай-безмислици.... някой се ебава с феновете и те оргазмират... [smilie18] ... ако се постараят повечко с дизайна може и да галакси да го докарат... [smilie5]

...лапнишаранчетата кат нейви вместо да се разхождат из природата и се наслаждават на зеленината и слънцето със семействата си, браузват цял ден из нета, за да търсят следващата зарибявка, която ще им раздвижи всекидневието...:)
Моят приятелски съвет.... - заеби тия фони - мони.... купи си един свестен андроид да ти върши работа, хем по хубава система, хем напредва по-бързо... и се отдай на природата и близките си.... Стига кибичи из нета... ай-джаджи ще има много все ще ти вземат паричките,няма се кахъриш....[smilie18] Весели празници.....

Автор: Navy   
Дата:   24-04-11 12:16

Горби писатель, не читатель... [smilie18]

За справка 6-тото мнение [smilie5]

Дата:   24-04-11 12:18

Моят телефон вече е на година и половина, и от няколко месеца се чудя дали да не го сменя с нещо по-ново. Обаче така и не мога да си намеря нещо, което да ми харесва, и което да искам да си купя.

Ползвам смартфона за телефонни разговори, навигация, интернет и от време на време игрички (като заседна в тоалетната в офиса примерно) [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Общо взето, всеки модел на пазара ги има тези възможности. Така че ако си взема нов телефон, трябва да може да даде нещо повече - примерно да е по-удобен (може би малко по-малък), с по-добър екран, батерията да издържа повече, да има повече възможности (примерно да може да изстудява бира [smilie18] ) и т.н.

Еми гледах разни телефони, и нищо не мога да си харесам.
Гледах тази Xperia Play - дето е телефон със вградена мини плейстейшън. Ми ОК, това с плейстейшъна е готино, ама телефона е много гоуееем..

HTC-тата с Андроид - тези, които са с хубав екран, са твърде големи, тези пък, които са с размерите на Айфон и по-малки, са с много гаден екран и с бавен процесор.

Нокиите са със Симбиан - нещо не ме влече.

Айфона струва с 50% повече от останалите телефони, да не говорим, че за да не губи сигнал, трябва да е с калъфка или да го държа с два пръста..

Автор: asahi   
Дата:   24-04-11 12:21

(не ползва телефон в тоалетната)

Дата:   24-04-11 12:21

Да не ди прихванал от ДианДимов [smilie18]

Дата:   24-04-11 12:27

Нейви, не, не съм прихванал от ДианДимов - като говоря по телефона, не ми се включват апликации - сензорът за близост работи [smilie18]

Това с Айфоня и сигнала си е потвърдено - ако го държиш така, че пръстите ти да допират металната рамка на две места, мрежата отива на кино. Така че трябва или да държиш телефона все едно те е гнус от него, или да му сложиш калъфка от изолиращ материал.

Дата:   24-04-11 12:30

Това съм го пробвал.
В градски условия ако го стисна и обхвана с 2 ръце - пада 1 чертичка. Факт, че и нокиите на жената и щерката се държат по същият начин.
Ползвам го вече половин година, проблеми няма :)

Дата:   24-04-11 12:32

Айфона НЕ Е с 50 процента по- скъ, дори е един от най евтините.

Аз затова го взех.

Харесва ми, но не какво да е, а това че е масивен и тежък.
И часовника ми е такъв.

Иначе е тъпо парче, много забива...
Но за 199 кинта - толкова.

Дата:   24-04-11 12:35

И като говорих оня ден не се включи апликация, а просто СПИКЪРА!

Има разлика.

Включи се няколко пъти.

Дата:   24-04-11 12:37

Я си прочети упътването, да не стане като с яйцата... Вместо айфон да си взел самсунг [smilie18]

Дата:   24-04-11 12:40

Морски, на Айфона този номер би трябвало да му влияе повече, защото тази лайсна отвън служи като част от антената. Може би и Нокии-те на твоите хора са подобни, не знам. Виж, имам един ГнусМас на 7-8 години, тип мида, с малка външна антенка, както и да го държиш - те тоз телефон няма никаква грешка с обхвата [smilie18]

Спомням си миналата година като бяхме на една хижа в Пирин, този телефон беше единственият, който намираше мрежа и можеше да се говори по него.
Това даже се оказа важно, тъй като една група пристигна на хижата по никое време, и един от групата се беше загубил, та трябваше да се обадят, за да почнат да го търсят (още не са го намерили човека между другото...).

Димов, в УСА може и да не е по-скъп, но тука е по-скъп Айфоня.

Автор: princess_LIA   
Дата:   24-04-11 12:48

И на мене не ми харесва, че е тежък и голям, и че е скъп. На всичкото отгоре след Нова година ги вдигнаха с 50 евро, та сега е 300...Но успях да го спазаря за 160 евро по-малко с малко четене на сайта...Обаче ще го взема заради това, че има най-много медицински апликации, които колегите ми използват и са полезни, и другите телефони нямат, и второ, защото съм с мак...Иначе дизайна на 4ката хич не ме кефи, както и идеята за малката карта, и въобще хилядите простоии на Епъл, че като смениш едно устройство и почваш отново да плащаш като поп, ама...[smilie8]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.