Автор: ejko
Дата: 23-02-10 11:09
Филмът не е за всеки..., на мен много ми хареса...! Но мога да разбера ако някой каже, че не му е допаднал, стига да не го направи по някакъв тъп начин, от който да видя, че нищо не е разбрал...:))) За мен си беше хубав филм
А колкото до "The Wolfman", за мен много добър филм. Връща ни към златната ера на киното и показва именно това, което прави филмите на ужасите сред най-драматичните жанрове в началото на миналия век. Не очаквах такава кино култура от човек като Joe Johnston и затова останах приятно изненадан. Мислех си че отивам да гледам поредната холивудска продукция, целяща да смае хората с $14 в джоба, точно за билет за кино и пуканки и не очаквах да има кино или добра игра.
Разбира се погледнато от гледна точка на класиката, филмът не струва чак толкова много, но определено си беше намигване към кофти страната на киното, която ни предлага Холивуд напоследък. Общо взето има хубава атмосфера, добра игра и на двата главни мъжки образа. Не толкова добро изграждане на самите образи. Ефектите не отвличаха вниманието от смисъла, но не бяха и кофти. Общо взето ако харесвате как се развива жанра в САЩ от 1990 насам, то този филм не е за вас... Сега му видях и оценката в ИМДБ и е по скоро посредствена, колкото и на The Collector..., а двата филма са несравними от гледна точка на киното. От гледна точка на личностно изживяване, вече е различно..., аз съм ОК и с The Collector, просто вече го бях забравил и току що проверих за какво се разказва, за да се сетя дали го бчх гледал!!!!
|
|