Автор: тьма
Дата: 16-08-09 06:33
За първи път чета толкова дълги постинги - оказа се интересно - капитализмът ще се възползва от идеите на социализма, за да се спаси, а изстрадалите постдемократичните кризи бивши членки на СИВ ще имат предимството да Не се стряскат толкова от кризата.
юнга, обещах да не те споменавам повече в клубчето, но не мога да се въздържа - 70-те години, бях доста малка, но помня - добре си похапвахме пържоли и кебапченца, а с "ниските" заплати родителите ми успяваха да се облекат, да се нахранят, да канят гости всяка събота или неделя или да ме влачат по ресторанти, което много мразех, та дори им оставаше за културни мероприятия, всъщност те тогава бяха толкова евтини - имам спомен за 20 ст. билетче за кино например, не по-скъпо излизаше ходенето редовно на театър.
а прислужницата ти, апропо, как се оправя с живота и ..тя с висше образование ли е?
Ивче, лелиното, щом аз нямам ясен спомен от 70-те, ти дори не си бил заченат, та да се месиш в разговорите на Големите![[smilie3]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie3.gif)
|
|