Автор: rolla
Дата: 22-09-08 20:27
До един момент говорим и за качество все пак.Разцъкайте се из битака, пълно е с джинси(примерно), всякакви марки, всякакви ментета, шевовете им-ако има два здрави и цели, то те със сигурност не са успоредни , конци стърчат отвсякъде, единия крачол по-дълъг от другия(това на шега)...абе зле е работата, а цената?ЦЕНАТА 50 ЛЕВА!!!!!После отивам в магазина на Бенетон, гледам джинси по 89 лв. ама с някакво намаление щяха да ми стъпят на 70 или нещо такова.Е кво?Няма да дам още 20 кинта ли?Не ,че и Бенеона не се шият в Китай ама ОТК-то е важно, ОТК-тоооооо!!!Шевовете=перефктни, няма конци стърчащи, не миришат на пушек...е, не си купих щото беше бедно от към модели, за това пък българската фирма Пеликан ме изненада приятно и си взех един чифт за 60 кинта
Друго, на което държа е обувката.Обувката не трябва да бъде неудобна, тежка, от изкуствена кожа.По-конкретно говоря за кецове някакви, че това нося в 99% от времето и тези кецове, за да отговарят на горните условия трябва да са маркови, да.Не давам луди пари за обувки щото ме кефят зелените крокодили, но и Сандик от Метро за 20лв не става...
Балансът е важен!
Публикацията е редактирана (22-09-08 20:33)
|
|