Автор: thor
Дата: 09-12-04 12:39
абе ,то номера е един път да купиш ,после няма отърване ,последната ми поръчка дойде за по малко от 7 дена ,така че няма голямо чакане ,естествено ,като се комбинираш ,можете да си купувате ,по на често и по малко филми ,а това със заплащането можеш да го разрешиш ,като им пратиш един майл в който да им обясниш проблема и попиташ може ли да им платиш по друг начин освен кредитна карта ,пък и не става въпрос само за филми ,един път като минеш по пътя ,можеш да си поръчваш най различни магии от този сайт ,друго е като знаеш че няма да имаш проблем ,аз например ,доста отдавна не купувам оттук при мен ,а от USA ,тъй като в крайна сметка ,всичко ми излиза поне с 30% по евтино ,а и имаш и за някои артикули 14 дена период в който можеш да ги върнеш ,ако нещо не са ти харесали ,трябва само да прочетеш условията ,...що се отнася до гаранцията ,повечето по сериозни галимации които купуваш и са с USA гаранция ,която гаранцията важи за целия свят ,или поне така си пише ,просто трябва само малко да се поразровиш в сайта ,за да разбереш всичко с подробности ......
|
|