Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Макромех търся
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   01-07-04 15:47

София.

Отговори на това съобщение
 Re: Макромех търся
Автор: GenaDP   
Дата:   01-07-04 17:28

Тъпанар. Да беше написал поне за къв апарат, идйоте...

Автор: machine_head   
Дата:   01-07-04 17:40

еми написал е: за София. [smilie18]

Дата:   02-07-04 00:32

GenaDP , я се издишаи оттука.
Написал съм точно каквото трябва - побуквено, не съм първосигнален малоумник като тебе. Не съм писал за какъв байонет, защото ползвам повечето. И меха не ми трябва за макро, а за съвсем друго нещо, което нямам намерение да обсъждам с тъпак като тебе. Аман от комплексирани всезнайковци.
Ако някои иска уточнение: може за М39, М42,Практика байонет, P6, Canon FD, Nikon, Leica R, Exakta, ако е на нещо от тези, още по-добре, но може и други. Може и да е от някое репроустроиство за диапозитиви, ако може да му се свали екрана, и да остава само меховата част с шейната.

Дата:   02-07-04 01:28

Ами имам един от Броника - искаш ли? Можеш да го видиш тук - даваш едни $685 и е твой.

...и за да не ревнеш, че ти искам много - ей го колко чини като нов...

Впрочем, не знаех, че на М39 и М42 им викали "байонет". Но от корифей като теб винаги може да се научи нещо ново...[smilie19]

Публикацията е редактирана (02-07-04 04:52)

Дата:   02-07-04 11:59

Да. Поредното дето ще научиш е, че пак не си прочел правилно темата - пише "София". Аз за аксесоари не минавам 500 км.(за този показания може би трябва да мина и 3000:)))
Едно уточнение. За Лайка R и Мамия не приемам, защото имам се указа..пък не ми се развалят:).
Ако е за средния формат - още по-добре. Ако съществуват мехове за микроформат - не става.Търся просто мех с придвижващ механизъм. Байонета или резбата, както и гравираната марка не ме интересуват, ако са разглобяема част, ако искате си ги задръжте. Ако цената е конкурентна на меховете в магазина до арабина, или 3 пъти по-ниска от меховете при Деков - ще го взема. Онези просто са много прашасали от висене на витрината:).
Може и бартер за 2 пръстени със запазване на пълната автоматика на Практика /електроник, Б100/+ адаптера Практика байонет-М42.

Дата:   02-07-04 14:52

Бе нямя проблеми, фуражке - ти дай парите, па аз ще ти го пратя по куриер за моя сметка.

А онея като са прашасали и не стават - ще трябва да се бръкнеш повечко за лъскави. Т.е. най-вероятно постинга ти трябва да се чете "...или до 3 пъти по-ВИСОКА от меховете при Деков..."

Автор: nelvis   
Дата:   02-07-04 20:19

Mobby Dick,ot mene kupi dvata obektiva i vypreki 4e ne se obadi pove4e,razbrah,4e ne si nedovolen.Oshte togava ti spomenah,4e imam i tazi djadja za prodan,pri tova e 4isto nova.Zena za meha i sheini4kata-70lv.
Ako predlojenieto mi te interesuva-pishi.
Nelvis
rifo@abv.bg[smilie24]

Автор: нирвал   
Дата:   02-07-04 20:58

обади се на тел.0898 321 462 Кирил Имам такива аксесоари[shtrak] [shtrak] [smilie24]

Дата:   02-07-04 23:33

нирвал - ок, роднина си /от китовете/, така че би трябвало да предложиш добра оферта:))
nelvis - привет! От обективите съм доволен;) Ти найстина спомена тогава за доста други неща, мейлни им на останалите един списък на майла. Ще се обадя.

Автор: nelvis   
Дата:   03-07-04 08:11

[shtrak] Imah problemi s kompjutyra-kakyv ti e e-maila?[beer]

Автор: dekov   
Дата:   03-07-04 12:45

Имам мех подарък за теб,а това ,кое колко струва е много спорен въпрос,особено когато не се разбира това което е написано."GenaDP"
не разбира правилно,че (М 39 и М42)си е резба а"Практика байонет" съвсем друго
Най сърдечни поздрави[smilie24]

Алоу, Деков...
Дата:   03-07-04 12:51

Научи се да четеш бре, чиче. Виж кво пише белият брат:

Не съм писал за какъв байонет, защото ползвам повечето. А после става ясно, че можело и М39 или М42. Неясно защо, но за Т2 нищо не казва... Може би щот не е чувал, че има таквоз нещо.

Дата:   03-07-04 14:25

Gena,Всичо е на ред, това в скобите го прекопирах от твоичкото((Впрочем, не знаех, че на М39 и М42 им викали "байонет"....))а човека е написал че може и байонет Praktica освен М...,а то има такъв.... Няма само да си чешем клавиатурите,поздрави на всички дето имат време за форума и много творчески успехи.

Публикацията е редактирана (03-07-04 16:30)

Дата:   03-07-04 17:37

dekov , пръстените/2-стандартният пентаконски комплект за electronik/ Practika байонет + преход към М42 съм ти предлагал, но ти имаше тогава няколко бройки даже. За тях иде реч..не те интересуваха .
Макромех гледах при теб м42 с приставка репро за диапозитиви и за Exakta.Най-удобно ми беше мехчето на М42/без джаджата за репродиапозитиви/, но не ме усрои цената.Чаках да минат студентите и намалее, преди месец питах момичетата ми казаха повече! Предложи цена на някое, или ако те устроива бартера. Ако имаш за Р6, още по-добре.
Гената да не се обажда много, защото тои търсеше мехчета за доста по-ниска цена, а това за Броника дето ми го предлага...да види по-нагоре, че един човек предлага Брониката барабар с обектива и макро, за почти 1/2 пари. Тои Гената надали има мех за Броника, ма айде...постарал се е човека да ме плюе.
nelvis - artphotography@abv.bg , но нали си далеч, та..но може, ако се разберем, и пак така да направим, моя човек ако има път, да го вземе. Прати офертите на мейла.
Имам обектив от ателиерна 6/9 камера - на дъсчица с 4 винтчета...и голяма резба - умрял стандарт:) и едно хубаво теле Канон 400 (без междинните фд тубуси) обективи. Първия ще монтирам на Пентакон сикс, а канонския на канон фд или друг апарат(затова не ме интересува толко байонета - ползвам горните, а от тях има и преходници към почти всичко, както помежду им, никаква автоматика няма да има, или запазване на бленди и прочие). Меха ще е вместо тубус и фокусиращ механизъм. От друга страна гледам инвестицията за мехове да не ми надхвърля тези за обективите:), иначе е безмислено малко.

Хе-хе...
Дата:   03-07-04 19:40

Аз евтините мехове ги изкупих, байно. За тебе оставих скъпите. А това, че някой продава Броника, си е негова работа. Аз продавам и Броника, ако те интересува, ама и мех за нея. Цената вече я написах.

Дата:   03-07-04 20:05

GenaDP , голем смешник си "изкупил":)) Я Оди у лефт - тея в махалата ли изкупи, може.:)) Бъди убеден, че не си фактор.

Дата:   03-07-04 20:16

Ми кво ревеш тогава, че ти е скъпо. А купувай де, недей да врещиш само... Че докато се чудиш, Деков пак ше дигне цените - поради увеличеното търсене.

Дата:   03-07-04 20:42

Пука ми, аз такъв мех може да си го накроя и налепя за 2 часа ако реча...или да сваля някои от увеличител, или да поразвъня на някои колекционер. Кво ме мислиш, аз това не съм решил току сега да го правя. А за цените - всеки си е негова работа какво ще ги прави, аз не пищя, а си гледам интереса. Тези неща толко бързо падат, че човек се чуди кое по-напред да си купи...но рядко му се случва да го намери на деня. Ти дръж твоите, да им се вдига цената :))))

Дата:   03-07-04 21:04

Ми накрой си де. Или от увеличител свали. Може и гофрирана гумена тръба да ползваш. Що риеш тук за такива? Че и се жалваш от цените...

Дата:   04-07-04 09:12

Mobby_Dick,
това за подаръка е сериозно, но този ъгъл на витрината не е от компетенцията на колежките(иначе са супер). Просто тези неща се решават на момента.
Поздрави на всички ви
Деков

Дата:   04-07-04 12:12

dekov https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley24.gif
Наистина за нещата в античния ъгъл доста се суетят, и предлагат да чакам шефа да каже:) Когато те случа в магазина, ще говорим.

първа  назад  1     всички  напред  последна