Автор: Mobby_Dick
Дата: 29-04-04 13:32
Стефан , това за ключовите думи е интересно, но сигурно ще трябва да се пише софт, ще каже Сас.
За другото - да не бъркаме нещата, тук в сайта пускаме за кеф, нещата стават на 180 градуса, ако ще пускаме за евентуални клиенти !!
Лично аз не бих влачил 6/9 апарат, ролфилфилми за по 25 лв. и лични разходи за път и прочие....за да ми избере някои една снимка на 10 филма за хонорар 20 лв. /защото има хора, които без да пише "продава се", искат я за 20 лв., но на ролфилм ли е, питат!!...пък да ти сканират от негатива/диапозитива един такъв кадър в подходяща резолюция искат 50-60 лв.!!/. Никак не би ме поблазнила мисълта, ако някои си е написал статия и търси снимка на конкурсен принцип за нея...и дава 20 лв. В това хляб няма, ако така и така си я пуснал и не ти пука - даваш я, но..без претенции.
Абе шантава държава сме, и не си мисли, че има някакъв свободен и развит пазар за свободно направени снимки. Ако мислиш, че трябва да направим фотофорум за да угаждаме на някои по-лесно да си намери снимка за тематиката, и от това да печелим...ще си умрем от глад. Знаеш ли, фототрезора за какви пари продава снимките? Там си пише:))/не, че имам нещо против, но хората си ценят труда - като са се впрегнали в това/.
|
|