Автор: coorparoo
Дата: 29-03-11 21:39
Здравейте!
Разменям (не купувам, тъпата система ме накара да маркирам нещо) счупен фотоапарат BenQ DC E520 за счупен Samsung S85. Моят BenQ претърпя леко падане, и след 2 сервизни ремонта се оказва, че май не става за нищо освен за резервни части. На външен вид изглежда идеално, дисплея му даже няма надраскано, давам го с всичко - кутия, кабели, батерия, упътвания, инсталационни дискове и др. БЕЗ зарядното му (някъде се загуби, тъй като фотото е около 5 годишно) и мемори картата. Батерията му най-вероятно не става за нищо, тъй като не е зареждана от 3-4 години, а те си имат някакъв живот все пак.
В замяна търся също такъв счупен Samsung S85, който е със здрав дисплей, тъй като имам такова фото на което дисплеят беше натиснат много силно и замина на кино, т.е. искам да взема вашият дисплей и да го сложа на моят апарат.
Апаратите се намират в Стара Загора.
Ако някой може да каже от къде да си намеря евтин дисплей за Самсунга, ще съм много благодарен! Знам, че са евтини (даже без пари) и трудно се намират части (даже невъзможно), ама все пак може някой да каже нещо полезно!
Мерси за вниманието, и само БЕРОЕ !
|
|