Автор: HP735
Дата: 08-04-10 20:14
Здравейте ! Предлагам Ви един добър цифров апарат на OLYMPUS - модела SP-510 UZ. Апарата е от клас superzoom или така любимите ми като терминология "турбосапунери" .
Информация за серията ,както и конкретният модел в нета има много ,но от мен се изисква да поднеса обективно информация за предлаганото фото.
Здрав корпус ,добра пластика и качествено гумирани елементи ,добре прилягащ в ръка ,не много лек ,но и нетежащ много, използващ 4 на брой АА батерии ,без никакви следи от употреба ( 9.9 /10 ) нито по корпуса ,нито по дисплея и оптичната система ...
Фотоапарата е с фабрична ненамачкана и разкъсана кутия ,пълна окомплектовка от неразпечатани СД-та и инструкции ,неразпечатан ремък за врат ,неразпечатан USB/PC кабел ,разпечатан от мене AV/TV кабел ,найлончета ,оригинална xD OLYMPUS памет тип M ( high capacity ) с капацитет 1 GB в собствена опаковка и подарък класьор за памети .
Апарата пристига с фабрична капачка за обектива с връзка за нея.
Бонус от мене освен паметта давам и 4 (четири) неразпечатани презареждащи батерии VARTA по 2100 mAh за щастлива и безпроблемна работа
Цената на комплекта мисля да е 250.00 лева ,но приемам и разумни коментари и то най-вече за хора с които съм търгувал ....
Техниката се намира в гр.Плевен ,но нали си знаете ,че с ЕКОНТ може да достигне и до Вас с опция за предварителен преглед и тест за което картата ще е поставена ,но батериите ще си разпечатате и поставите Вие сами .
За контакти ,коментари ,пазарлъци ,мнения и поздравления моля Ви използвайте лични или е-майл livanov@abv.bg
Снимки на фотото и бонусите след малко ,а дотогава
|
|