Автор: BLADO
Дата: 08-03-08 13:52
Продавам Canon EOS 1D Mark II (без N - справка). На 57.000 кадъра. Канон дава минимум 200.000, естествено не е изключено и по-рано да се наложи да се сменя затвора, но може и още няколко хиляди над 200.000 да издържи – божа работа.
Състояние: Апаратът има видими следи от употреба, главно по кантовете, гнездото за светкавици и там където се закрепва ремъка за носене. Няма отлепвания на гумировката или някакви следи от удари. Функционира 100%-а изрядно, без никакви забележки. Сензорът е чист.
Първо е ползван от местен фотожурналист (около година), след това от любител. Аз съм 3-ти притежател. Трябваше ми закратко като второ тяло.
В доставката влизат:
- ремък за носене
- 3 батерии – едната е доста зле, втората бива, третата е зареждана < 10 пъти и държи много. Първите две са оригинални, новата е също 1650 милиампера, пасва много добре, но е на чужд производител.
- капачка на тялото
- оригинално зарядно
- Firewire-кабел
Технически данни и хвалебствия за апарата ще пропусна. Който си купува такова нещо, трябва да е наясно или да се информира допълнително.
Местонахождение: Машината се намира в чужбина и не може да бъде тествана предварително! Доставката не е никакъв проблем. Допълнителни уточнения за вида й и плащането на ЛС или имейл. Oт сега искам да се знае, че желая капаро (200лв), за да не се окаже, че имам вземане-даване с несериозни хора. Не упреквам хора, не съгласни с условията ми, но не съм склонен да ги променя.
Цена: 3500 лв. В нея са включени всички разходи (доставката също) и не подлежи на коментар!
Контакт: ЛС или vdforums <маймунка> arcor точка de
Евентуално може да се купи допълнително към него един EF 35/2 в отлично състояние, остър още на F2 (избирана бройка).
Снимки за сега няма да качвам. Ако има сериозни купувачи, няма проблем да го снимам и да пратя.
.
.
.
Всякакви въпроси, предложения, смислени забележки, нападки, пазарлъци и подобни ЕДИНСТВЕНО на ЛС или имейл! Няма да следя темата редовно.
Продавал съм и друг път във форума, стремя се да съм максимално коректен и не мамя!
Публикацията е редактирана (08-03-08 13:54)
|
|