Автор: krist
Дата: 12-03-09 17:03
че съм "млад фотограф", съм, иначе само за млад не знам дали минавам.. колкото до чантите - коженото е стилно, но искам нова чанта. освен това вече съм ползвал лоупро Apex 120 за предишния ми апарат и съм доволен като цяло от нея, плюс да не броим това, че май имат доживотна гаранция - Asahi наскоро беше писал, май, че са му сменили цялата чанта само заради ципа... Благодаря все пак за предложението! На хората, даващи линкове към онлайн магазини - благодаря ви, че ми държите темата най-отгоре, но и аз бих могъл да си ги открия.. Проблемът е, че докато не пипнеш една чанта, не знаеш как е. За това питам ако някой ги е гледал отблизо.. Ама явно ще трябва да се размърдам до някъде сам..
ЕДИТ: autosvet, твоето мнение е определено най-полезно - насочваш ме определено какво да гледам, ако се замъкна до магазина.. Бтв единственото ми оплакване от старата ми лоупро беше, че малко трудно се вадеше и прибираше апарата заради ципа и се чудех няма ли вариант без цип с по-лесно отваряне, но пък тогава сигурно няма да е толкова херметична..
Публикацията е редактирана (12-03-09 17:08)
|
|