Автор: free_will
Дата: 30-12-08 00:16
Проблема както не веднъж съм казвал е в това , че тъмните хора , които се занимават с подобна деиност имат благоприятна среда да развиват това. Те се събират на групи изграждат си силни структури и така необезпокоявани живеят на гърба на тези които работят и с честен труд си изкарват парите . За да бъде спряно това , трябва и разумните работещи (честни) хора да почнат да създават организации ,които да бранят техните интереси. Привидно това би трябвало да е полицията , но тя е повече на тъмната страна от колкото на правдата .
Трябва да се почне от най-малкото ,а именно
колегите които сме тук каквато и изгодна оферта за крадена техника да получим да не я приемаме да уведомим веднага раздел тука в сайта или просто да напишем тема . Това да ни стане като етикет .
Трябва да се проверява редовно вестник позванете , както и заложните къщи особено в близоста до мола и най вече автогарата .
По битака .
Но според мен не станем ли всички съпричастни към случващото се около нас
нищо няма да стане .
ПС: Все пак си мисля ,че камерите на мола обхващат и четерите му страни.
И още един съвет от мен , за да задвижиш машината трябват определени инструменти .
Това да отидеш и да пуснеш жалба е просто като девник да отразиш някъде ,че са ти откраднали нещо и кога точно е станало .
Добри инструменти са журналистите и общественоста , ако има снимки към него паркинг , а полицията не ги е изискала ... Обърни се към всяко предаване и телевизия за която се сетиш.
|
|