Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Здравейте.Искам вече да си сменя стария Nikon D3300 с пълноформатен фотоапарат на Nikon или Canon.Снима се главно пейзажи.Не разполагам с много пари,максимум около 1000 паунда.Коя марка и модел бихте ми препоръчали?
Между другото ще се радвам ако някой може да даде линк към някой сайт за фотоапарати и снимки направени с тях.Поразрових из нета, но не намерих подходящ сайт. Ще съм благодарен!
От повечето галерии в DPreview можеш да свалиш RAW файловете, за да си поиграеш с тях. Забавно е, правя го от време на време Вече колко информация ще ти донесе е друга тема.
За камерата - ако снимах предимно пейзажи и имах толкова пари, вероятно фул фейм камерата, която щях да си купя, е запазен D810. Гледам за към 850-900 лири продават бройки с добър външен вид и на малко кадри.
flickr, но това е порочно. Първо не знаеш с какъв обектив е снимано/понякога/, второ не знаеш как е снимано и трето не знаеш каква е обработката накрая, а и на всичко отгоре крайният резултат смачкан от сайта, в който е качена снимката. Мога да ти пратя по-хубава снимка от айфон, отколкото от ФФ камера с обектив за 4 к, и какво от това? Няма да се ориентираш така, съветвам те да почетеш темите из форума на dpreview, има доста инфо там и потребителите са в пъти повече от тук, съответно отговорите са по-безпристрастни. Тук до 5..4..3..2..1.. минути и някой ще те навие да си вземеш задължително Сони
Много зависи, дали държите тялото да е чисто ново или не. Това радикално променя нещата. В момента може да се намерят много добри фулфрем тела, на добри цени.
Благодарско за съветите хора. Избрах nikon d750 на приемлива цена с 2 обектива 24-120,1.4 и 70-300. Всичко ми излезе 975 паунда като цена + светкавица и др аксесоари.