Автор: nice2mitiu
Дата: 22-02-18 19:12
С а6300 забравяш за 4К, просто заради "проблема" с прегряването. Аз ползвам същия панасоник като твоя, но не снимам много 4к и съм се замислял за същата промяна. Това, което ме спря е дисплея на сонито - не се отваря настрани, а само нагоре-надолу. Също много хора казват (не съм го виждал наживо), че дисплея няма достатъчно осветеност да го ползваш навън и бил безполезен.
Другото, което ме спира е самата форма на камерата - често ми се налага и снимки да снимам, а този рейнджфайндър стил не ми е никак удобен, лично на мен.
Обислял съм и ъпгрейд към Канон, заради перфектния автофокус, хубавите цветове и т.н., но пък вече до толкова свикнах да снимам фото с безогледалка, че не мисля да се връщам обратно към огледалата (свикнах да виждам готовата снимка във визьора, веднага след като съм я снимал, без да се налага да гледам в дисплея).
За гимбъл, от скоро ползвам Moza AirCross, просто защото можех да го поръчам от България и евентуалното гаранционно обслужване щеше да е по-лесно, съветвам те да му хвърлиш едно око. Включения кабел за стартиране на запис работи с G7
|
|