Автор: PhotoBo
Дата: 27-12-16 16:09
Имам Д750, а от скоро (и аз така уж за съпругата) взех Д7200, реално ще ми е второ тяло. Не съм предвидил бюджет за допълнителни обективи и за това го карам с ФФ стъкла. Прави ми впечатление (може и да е ставало на въпрос преди), че хич не е лоша комбинацията фф обективи и кроп тяло!!!
Тамрон 17-50/2.8 ми е любим обектив, от времето когато бях с Д7000, но сега не бих взел такъв без опция за тест на фокуса преди покупка. По същата причина съм сменил 5-6 такива тамрона, а освен това с един имах и проблем с меренето и преекспонираше кадрите ненужно. Но ако попаднеш на бройка наистина нестабилизирания кърти, освен, че е по-компактен, лек и удобен, а за парите си няма аналог! Успех, но помисли върху варианта да и даваш някой от твоите обективи! ![[smilie24]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley24.gif)
ПП: Pac е писал преди мен, което ме подсеща да кажа, че имам и безогледалка фуджи, опция е, да, особено ако фактор е компактноста! Но пък тогава градиш още една система или снимаш с преходник и ползваш Никкорите, а за Фуджи още няма АФ адаптер и ти или съпругата ти трябва да снимате на ръчен фокус.
Публикацията е редактирана (27-12-16 17:38)
|
|