Автор: zahri_emin
Дата: 11-12-12 09:43
Здравейте почитатели на красивото.Като обикновен човек без талант, професионализъм и компетентност във сферата на автографията искам и аз да запечатвам красивите моменти в живота ми.
Именно за това искам да се включа във въпроса на колегата по- горе със още един модел предшественик на L810 a именно Nikon Coolpix L310.
Знам, че не са рефлекторни- професионални апарати, но смятам, че ще покрие нуждите ми. Интересува ме дали прави като цяло качествени снимки и каква е разликата с по- новия модел от към възможности а не от към технически параметри ,защото тях ги прочетох! Кой си заслужава парите и ще сбъркам ли ако си взема по- стария?
И още нещо, имате ли впечатления от сайта по- долу и дали са коректни ако го поръчам от тях?
Магазина
Ще бъда безкрайно благодарен на всички които помогнат в избора, както на мен така и на колегата по- горе, на който се и извинявам за това,че се натресох в темата му. Но си мисля, че може да е от полза и на него
Още веднъж благодарности към отзовалите се ![[smilie24]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley24.gif)
|
|