Автор: mkaraveloff
Дата: 28-09-09 23:19
здравейте,
отскоро ми се върти тази идея и сега реших да я споделя тук. имам голям архив от снимки, които мисля че може да бъдат интересни за сток сайтовете. Честно казано не съм много наясно с принципа на качване, а и не мисля че ще имам нужното търпение да го правя. имам нужда от човек, който има опит в качването на снимки и разбира се има свободно време да ги описва, да слага ключови думи и всички други неща, които са необходими. Архива ми е може би от около 20000-30000 снимки и според мен първоначално може спокойно да се качат 5-10%. Това което мога да предложа на евентуалния ми колега е 50% от приходите за първите 6 месеца, а след това при евентуално сработване отношенията ни да се регламентират според ситуацията. Разбира се, тези неща тепърва ще се коментират. Мисля си, че спокойно може да се работи дистанционно, като аз изпращам снимките по скайп или ftp. Мисля да си направя кредитна карта, която се използва само за това и човека, който качва снимките да има достъп за разглеждането на акаунта й в интеренет.
еми това е общо взето, ако съм пропуснал нещо важно, моля да попитате
Публикацията е редактирана (28-09-09 23:20)
|
|