Автор: navy
Дата: 07-04-11 18:07
бтв не 'безтова', а не БиТиВи, нали ха ха ха, то не, че не се разбира де
Няма български оператор, сателитен или кабелен, който да ти 'пусне' това, което е на Скай например ХД-тата или на някой друг скъп добър пакет. И самото качество зависи от цялата система, която имаш.
1.8 антена си е наистина добра и независима инвестиция.
Редовно си чета 3-те САТ форума и се кикотя на малоумщината в разделите за българските DTH оператори
munich, точно с два тунера ми дойде миналата седмица едно ХД приемниче и сега нямам търпение да сляза от балкана, че съм малко на почивка и да го разцъкам малко. Предния ми приемник хем беше от средно хубавите, за по 5-600 лева и въпреки това като сложих тоя и ти казвам, все едни на очен лекар си бил хи хи хик...
В мазата ми се търкаля булсатския приемник, бях го взел преди 3-4 години, казах си - я да погледам малко българска цифрова - тогава имах пак независима система с 1.5м и мотор, приемах на илюжън приемник, той чупеше половината кодировки, та ми беше любопитно, взех им приемника с картата, гледах малко... и хайде... от татък в стаята на децата. Накрая в мазата... то на тази картинка ако някои хора се кефят, смятай какви са им критериите и изобщо дали са виждали нещо наистина качествено.
Мога да споделя, че добрия 'сочен' фул ХДТВ сигнал дава по добра картинка от рекламните клипове по големите техномаркети дето ги пускат на генераторите
А основно исках да си похортувам с някой, който има опит с мултифийлд системите, какви двойни конвертори да взема и как да си насоча и втората, двуметровата антена така, че да хващам минимум четири позиции едновременно.
19.2 и 23.5 има такива моноблокове на промоция на 4.3 градуса, инверто, обаче не знам колко са читави, а и изпускам така съблазнителния 28.2
А другата антена ми е твърдо на 9 и там ще видим с кое да го комбинирам... а мотора на едната не ми се ползва, защото трябва да прекарвам сигнал и захранване до позиционера в другата стая, където се преместих, а кабели не искам да ми се мотаят ха ха ха, абе... при мен е постоянна промяна, ако не сменям нещо ново и да му се радвам няма да ме бъде...
Малее... колко много съм дрънкал...
|
|